Mhp İlçe Başkanı İstifa Etti

Milliyetci hareket partisinde istifalar başladı, 1 kasım seçim sonrası mhp devlet bahçeli partisi oy sonuçlarından hüsranla ayrıldı..

Karadeniz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, milletvekili seçim sonuçlarının hayırlı olması dileğinde bulunarak, Ferizli’de 7 Haziran seçimlerinde aldıkları 2 bin 967 oyun, 1 Kasım’da bin 984’e düşmesinden dolayı kendilerini başarısız gördüklerini belirtti.

Zekeriya Karadeniz, “TBMM’de hainlerin ve PKK destekçisi olan HDP’nin milletvekilliği sıralamasında altında olmak, bir ülkücü Türk vatandaşı olarak boyumuzu aşağıya bükmüştür, onurumuz incinmiştir” diye konuştu. Karadeniz, “2014 Aralık ayında MHP Ferizli İlçe Başkanlığı’na seçildim ve ilçe başkanlığımdan istifa ediyorum” dedi.

İLK İSTİFA ÇANAKKALE’DEN

MHP’den ilk olarak 1 Kasım akşamı Çanakkale İl Başkanı İsmet Balkan istifa etmişti. Çanakkale’de oyları eriyen MHP 7 Haziran’da çıkardığı 1 vekili de kaybederek 1 Kasım’da hiç vekil çıkaramamıştı.

2 İSTİFA DA DÜN GELMİŞTİ…

Dün ise iki istifa haberi gelmişti.. MHP Erzurum Narman İlçe Başkanı Seyfullah Kılıç ve Balıkesir’in merkez Karesi İlçesi’ndeki MHP İlçe Başkanı İsmail Yenal, görevlerinden istifa ettiklerini açıklamıştı.

Kaynak : AA, Haber7

Bu yazı 566 kere okundu.
  • Site Yorum

Bir yorum bırak