Küçük Muhammed, Ölü Bulundu

Paylaş
 

4 yaşındaki Muhammed, günler sonra ölü bulundu. Berlin polisi 1 Ekim günü kaybolan  4 yaşındaki Muhammed, bir arabanın bagajında ölü olarak bulundu. Peki küçük Muhammed’i neden öldürdüler?

En son 1 Ekim günü, annesi ve kardeşleriyle birlikte Berlin Sosyal Yardım Dairesi önünde görülen 4 yaşındaki Muhammed, kalabalıkta kaybolmuştu.

Güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen polis, minik Muhammed’in, kimliği açıklanmayan bir kişinin elini tutarak bölgeden uzaklaştığını tespit etmiş ve aralamalarını bu yönde yoğunlaştırmıştı.

Bild gazetesinin bildirdiğine göre polis, Brandenburg kentinde bugün 32 yaşındaki bir şüpheliyi gözaltına aldı. Kısa bir süre sonra ise, şüphelinin gösterdiği aracın bagajında minik Muhammed’in cesedine ulaşıldı.Şüphelinin ilk ifadesinde olay hakkında konuşmak istemediği ve avukat talep ettiği belirtiliyor. Polisin bildirdiğine göre, şüpheli kişiye yakın çevresinden verilen bilgiler ışığında ulaşıldı.

Polis açıklamasında, cesedin minik Muhammed’e ait olup olmadığı ve kesin ölüm nedeninin yapılacak otopsiden sonra duyurulacağı bildirildi. Henüz doğrulanmayan bilgilere göre, gözaltına alınan kişi, güvenlik kameralarında görülen kişi.

Minik Muhammed’in ailesinin iki yıl önce Bosna’dan geldiği ve sığınma talebinde bulunduğu öğrenildi.

Bu yazı 679 kere okundu.
  • Site Yorum

Bir yorum bırak