İsrail Vizesi Nasıl Alınır?

Paylaş
 

Çeşitli gereksinimlerden dolayı bazen insanların birtakım yurtdışı seyahatlerine çıkması gerekebiliyor. Bu işlem içinse öncelikle birtakım prosedürlerin yerine getirilmesi önem arz ediyor. Her insana bu imkânı sağlayacak bir kişisel vizenin bulunması, burada önemli olan gereksinimdir. Vize işlemlerinin doğru kişisel bilgiler eşliğinde güvenli bir şekilde yapılması gerekiyor. Vizelerin yapılması konusunda profesyonel bir hizmet sunan Marina Vize firması, bu kapsamda insanların gereksinimlerine etkin çözümler üretmeye çalışıyor. Firmadan yurtdışı seyahatleriniz için vize işlemleri hususunda gerekli destekleri her zaman alabilirsiniz.

  • İsrail Vizesi başvurusunda bulunacak olan bireylerin pasaport süresi, talep edilen vizenin bitiş süresinden 1 yıldan daha uzun olmalıdır. Seyahat planı yapılırken pasaport geçerlilik tarihi dikkate alınarak rezervasyonlar yaptırılmalıdır.
  • Pasaportun son 10 yıl içerisinde alınmış olması ve İsrail Vizesi başvurunuzun gerçekleşmesi için pasaportunuzda 2 adet boş sayfanın bulunması gerekmektedir.
  • Boşanma, evlilik vb. durumlarda meydana gelen ad, soyad değişikliklerinden dolayı güncelliğini yitirmiş olan pasaportlarla yapılan başvurular kabul edilmemektedir.
  • Pasaportunuzda yırtık ve benzeri bir hasar var ise kabul edilmeyecektir.
  • Yabancı uyruklu olan kişilerden yaşı 18’den büyük olan başvuru sahiplerinin pasaportlarında yer alan imza bölümü mutlaka doldurulmuş olmalıdır.

Farklı Ülkeler

İnsanların gidecekleri ülkeler birbirlerinden farklı olabilmektedir. Bu bakımdan Marina Vize firması, yapılacak işlemleri birçok farklı ülkeyi kapsayacak şekilde gerçekleştiriyor. İsrail vizesi için bu firmadan gerekli teknik destekleri alabilirsiniz. Bunun yanı sıra Rusya vize isteğiniz için de uygun prosedürlerle bir işlem yapabilirsiniz. Firmanın web sitesi üzerinde Ukrayna vizesi işlemleri için de ne yapmanız gerektiğini gösteren bir bilgilendirme yer alıyor. Yine Pakistan vizesi için de site üzerinde ilgili başvuru formunu doldurabilirsiniz. Bunun dışında Romanya vizesi işlemleri de bu site üzerinde güvenle yapılabilmektedir.

Bu yazı 310 kere okundu.
  • Site Yorum

Bir yorum bırak