Elektrikli Çit Bekçi ile Bahçeleriniz Güvende

Paylaş
 


İnsan, doğada yaşayan varlıklardan biridir. Bahçe ve tarla gibi alanlarda tarımsal üretim yapan insan, aslında yabani hayvanların yaşam alanlarına farkında olmadan çok fazla yaklaşıyor. İşte bu durum, bahçe ve tarlaların, risk altına girmesine neden oluyor. Eğer doğru ve etkili önlemler alınmaz ise üretilen ürünlerin telef olma riski çok yüksek. Elektrikli çit bekçi, bu noktada tercih edebileceğiniz en etkili yöntem.

Yerleşim yerlerinden uzak ve sürekli başında olamayacağınız bahçeniz mi var? Nasıl koruyacağınızı bilmiyor musunuz? Endişe etmenize gerek yok, bahçenizin veya tarlanızın sınırlarına kuracağınız sistem ile yabani hayvanları uzak tutabilir ve ürünlerinizi etkili olarak koruyabilirsiniz.

Elektrikli Çit Bekçi Nasıl Çalışır?

Elektrikli çit bekçi, adından da anlaşılacağı üzere elektrik enerjisini çitlere vererek yaban hayvanlarını uzak tutan bir sistemdir. Kullanılan elektrik, özel olarak geliştirilen güneş panellerinden sağlanır. Bahçeniz için risk oluşturan hayvanların büyüklüğüne göre farklı voltajları çitlere verebilirsiniz. Böylece çitlere temas eden yaban hayvanları, elektrik şoku ile karşılaşır ve hızlı bir şekilde bahçenizden uzaklaşır.

Kullanılan bu sistemin temelinde, yaban hayvanlarını istenilen alanlardan uzak tutmak vardır. Kesinlikle yaban hayvanlarının öldürülmesi veya onlara kalıcı bir şekilde zarar verilmesi durumları yoktur. Çitlere temas eden hayvanlar, yüksek voltaj nedeniyle kısa süreli bir şok yaşar ve bu şokun etkisi ile bahçeden hemen uzaklaşır. Elektrik şoku, hayvanların zaman içerisinde bahçenizden veya tarlanızdan uzak durmayı öğrenmesini sağlayacaktır.

Tarımsal üretimlerinizi, ağaçlarınızı veya bahçenizdeki diğer unsurları korumak için günümüzdeki en etkili yöntem, elektrikli çit bekçi kullanmaktır. Bu güvenlik önlemi sayesinde bahçeniz sürekli koruma altına olacak. Gün içinde güneş panellerinin üretmiş olduğu elektrik, özel akülere depolanacak. Böylece geceleri ve güneşin olmadığı diğer zamanlarda da sistem aktif olarak görevini yapmaya devam edecek.

Nereden Elektrikli Çit Bekçi Alabilirim?

Bu güvenlik sistemini almak için sitemizi tercih edebilirsiniz. İhtiyaç ve beklentilerinize uygun çok farklı özellikleri olan sistemleri sizlere sunuyoruz. Elektrikli çit bekçi seçenekleri arasından ihtiyacınıza uygun olan ürünleri hemen sipariş edebilir ve bahçelerinizi hemen korumaya başlayabilirsiniz.

Bu yazı 66 kere okundu.
  • Site Yorum

Bir yorum bırak