Kartal Soğanlık Yataş Bedding Mağazası Hizmetinizde!

Paylaş
 

Kartal Soğanlık Yataş Bedding mağazası artık tüm müşterilerinin hizmetinde. “Yataş uykusuna davet, mutluluğa evet!” sloganıyla Türkiye’nin yatak uzmanı markası Yataş Bedding bir mağazayı daha bünyesine kattı. Kartal’da Soğanlık bölgesinde açılan Yataş Bedding yatak araştırması yapan tüm müşterileri mağazaya bekliyor.

Kartal Soğanlık Yataş Bedding mağazası ile bir röportaj gerçekleştirdik . Yıllardır uzmanı olduğu yatak konusundaki bilgi ve tecrübelerini sizlerle paylaşıyor:

Yatak Denilince Neden Yataş Bedding?

Kartal Soğanlık Yataş Bedding mağazası, yatak alanında uzmanlığını kanıtlamış markaların diğer markalara göre birkaç adım önde olduğunu belirtiyor. Türkiye’nin yatak uzmanı sloganı da buradan geliyor. Yatak işinin tecrübe gerektirdiğini belirten Uzun, Yataş markasının yıllardır yatak üreticisi olduğunu belirtiyor ve yatak alacaklara kendi markalarına güvenmelerini öneriyor.

Kartal Soğanlık Yataş Bedding mağazası, Yataş Bedding markasının inovasyona çok önem verdiğini de özellikle vurguluyor. Smart Match Uygulaması yani “Doğru Yatak Bulma Sistemi” ni hayata geçirdiklerini belirten Kartal Soğanlık Yataş Bedding mağazası, müşterilere farklı bir deneyim sunduklarını vurguluyor.

Doğru Yatak Bulma Sistemi: Smart Match Uygulaması!

Smart Match Uygulaması nedir sorusuna mağazası şöyle yanıt veriyor: Smart Match Uygulaması, tüm Yataş Bedding mağazalarında ve Yataş Bedding web sitesinde müşterilere özel uygulanıyor.

Müşteriler Smart Match uygulaması sayesinde önceden belirlenen bazı kriterlere göre seçebilecekleri yataklar müşterilere listeleniyor. Müşteriler seçebilecekleri yatakları görüyor ve içlerinden istediğini tercih edebiliyor. Kendisine özel doğru yatağa kavuşan müşteri, doğru yatağı seçtiği için mutlu oluyor. Uygulama sonucunda sunulan yataklardan birini seçen müşterilere özel 120 günlük yatak deneme süresi uygulamasına geçiliyor. Örneğin müşteri, kendisine sunulan yataklar içerisinde bir yatağı seçtiyse bu yatağı kendi evinde 120 güne kadar deneyebiliyor. Yatağı beğenmeme ya da memnun kalmama durumunda farklı bir yatak ile ücretsiz değişiminin yapılması mümkün oluyor. Yataş Bedding doğru yatak mutlu müşteri ile marka değerine değer katıyor. Yataş Bedding, bu tarz uygulamalarla her zaman ürünlerinin ve müşterilerinin arkasında olduğunu kanıtlıyor ve harika bir müşteri deneyimi sunuyor.

Bu yazı 225 kere okundu.
  • Site Yorum

Bir yorum bırak