Hasır Sepet 

Paylaş
 

Bebeğinizin huzurlu uykusuna eşlik edecek olan Hasır sepet, % 100 ahşaptan imal edilmiş şık bir tasarıma sahiptir. İç yatak kısmındaki esneklik bebeklerin vücutlarına göre hazırlanmış, rahat edebilecekleri pozisyon özellikleri verilmiştir. Sağlıklı ve şık bir uyku seti olan Hasır bebek sepeti, kolay bir şekilde katlayabileceğiniz taşıma özelliklerini de kullanabileceğiniz şekilde üretilmiştir. 

Hasır Sepet Seti 

Ayaklı hasır sepet, bebek ürünleri arasında yer alan rahat konumlanabilme özelliği ve katlanabilme kolaylığıyla tercih edebileceğiniz doğal ürünlerimiz arasında yer alabilmektedir. Ayakları katlanabilir, ahşap ve dayanıklı bir ürün olarak evinizde, dışarıda ve arabanızda kolay bir şekilde taşımanıza olanak verecektir. 

İç yatak, küçük yastık pike ve çarşaf ürünleriyle birlikte kullanabileceğiniz bebek sepeti, ergonomik bir şekilde tasarlanmış % 100 doğal ahşaptan üretilmiştir. El yapımı olan sepetler, bebeğinizin huzurlu ve rahat bir şekilde uyumasına imkan verecek esnekliğe sahiptir. 

Hasır Sepet Uyku Seti 

Pratik bir kullanıma sahip olan hasır ahşap sepetler, iç aksesuar ürünleriyle birlikte bebeğinizin konforuna göre ayarlanmıştır. İç taban ölçüleri ve yatak yüksekliğine göre tasarlanmış olan sepet; 

  • 1 adet iç yatak 
  • 1 adet pike 
  • 1 adet çarşaf
  • 1 adet sepet kılıfı 
  • 1 adet küçük bebek yastığı 

İle kullanılabilmekte, huzurlu bir uyku için yatak iç takımı 30 derecede yıkanabilmektedir. Kullanımı kolay ve ergonomik olan sepet ve yatak takımları için Funna Baby… 

Bu yazı 319 kere okundu.
  • Site Yorum

Bir yorum bırak