Montajsız Banyo Dolabı Adrese Teslim

Paylaş
 

Banyo bir evin en önemli kullanım alanlarından biridir. Doğal olarak bu kullanım alanının nasıl şekilde ve hangi malzemelerle dizayn edildiği de tüketiciler tarafından büyük önem arz etmektedir. Banyo malzemelerinin içinde en önemli hususlardan biri de banyo dolabıdır. Banyo dolabı, tüketicilerin banyoda en çok dikkat ettiği konulardan biridir. Çünkü banyonun görüntüsü ve kullanışlı olması, banyo dolaplarıyla direkt olarak ilişkilidir. Banyonun ve banyo dolaplarının özellikle renk uyumu, görünüş açısından banyoyu oldukça güzel ve gösterişli hale getirebilir. Dolaplarının büyüklüğü de banyonun büyüklüğüne uygun olduğu taktirde kullanıcılara kolay ve rahat bir kullanım alanı sağlar. Burada en önemli hususlardan biri de, banyo dolaplarının dayanıklılığıdır. Takdir edersiniz ki banyo nemli bir ortamdır ve burada kullanılacak dolapların sağlam ve neme dayanıklı olması, dolabın uzun yıllar kullanılmasını sağlar.

Biz Torunil firması olarak banyo içi malzemeleri ve banyo dolapları üretiyoruz. Montajsız banyo dolabı adrese teslim şekilde hizmet sunuyoruz. Ürettiğimiz kaliteli banyo malzemelerini sizlerle buluşturarak sizlere ve sektöre katma değer sağlamayı temel amaç olarak edinmekteyiz. Ürünlerimizin ortak noktası hem hoş bir görünüme sahip olması, hem de kaliteli ve dayanıklı olmasıdır. Sizler internet sitemizdeki banyo dolaplarından seçim yapabilir ve kendi talep ettiğiniz renkte ve boyutta özel dolap üretilmesi için bilgi kısmından bizlerle iletişim kurabilirsiniz. Alanında uzman ekibimiz, banyonuzun büyüklüğünü ölçer ve dolap için en uygun ölçüyü size çıkararak talebinizi alır. Talebinizi firmaya bildirdikten sonra üretim aşaması başlar. Buradaki en önemli husus, bilginiz dahilinde olmayan hiçbir işlemin yapılmamasıdır. Üretim esnasında sizlerle iletişim kurularak bilgilendirme yapılmaktadır.

Banyo dolabı alırken kullanıcıların dikkat etmesi gereken bazı hususlar vardır. Bunlar;

  • Boyut olarak banyonuza uygun ebatta dolap seçmelisiniz. Banyo evin diğer odalarına nazaran daha küçük olduğu için bu en çok dikkat edilmesi gereken husustur. Seçiminizi lavabonun altına ve üstüne yapabileceğiniz gibi sağ ve sol kısmına boydan yapabilirsiniz. Lavabonun sağına ve soluna alabileceğiniz boydan dolaplar banyonuza geniş yer açacaktır.
  • Kolay kullanılabilecek ürünler seçmelisiniz. Boyunuzu aşan dolaplar kullanımda zorluk yaratır. Aynı zamanda içi karmaşık bir dolap gözü kullanıcılara önerilmemektedir. Tüketiciler bu tarzda dolaplar aldıklarında hem kullanmakta hem dolap temizliğinde zorluk yaşarlar. Dolap içi aydınlatması da kullanımı oldukça kolaylaştırmaktadır. Eğer aldığınız üründe aydınlatma özelliği yoksa LED ışıklar kullanarak kendiniz bu aydınlatmayı yaratabilirsiniz. Bu aydınlatmaları dolabın içine koyabileceğiniz gibi yandan sarkıtabilirsiniz. Aydınlatmalar aynı zamanda banyonuzu ve dolaplarınızı daha hoş gösterecektir. Ayrıyetten havalandırma menfezleri de dolap temizliğini kolaylaştırmaktadır.

Nasıl sipariş verebilirim?

Firmamız vermek istediğiniz siparişleri internet üzerinden almaktadır. Son yıllarda birçok firma ürün siparişlerini internet üzerinden almaktadır ve bu siparişler internet üzerinden oldukça kolay verilebilmektedir. Montajsız banyo dolabı adrese teslim şekilde hizmet almak isterseniz hemen bize ulaşabilirsiniz. Sipariş esnasında firmamız sizinle iletişime geçecektir ve ürünün ne zaman ileteceği konusunda müşterilerimize gerekli bilgiler paylaşılmaktadır. Müşterilerimizden onay mutlaka alınarak üretim yapılır ve belirtilen tarihlerde ürünler teslim edilir.

Adrese Teslim Banyo Dolabı Siparişi

  1. İlk olarak internet sitemizden ya da telefon hattımızdan siparişiniz alınır.
  2. Sonrasında ürünle ilgili bilgilendirme, ödeme şekli ve teslim süresi sizlerle paylaşılır
  3. Sizden onay gelmesi durumunda üretim tamamlanır
  4. Banyo dolabınız özel olarak kırılmaya ve darbeye dayanıklı olarak paketlenir ve kargoya teslim edilir
  5. İçerisinde ürünün nasıl kurulacağını anlatan şematik bir düzen bulunmaktadır
  6. Montajsız şekilde gelen dolabınız bir şarjlı matkap yardımıyla kolayca kurabilirsiniz
  7. İkea modeli tarzı olarak kolay montaj mantığıyla üretmiş olduğumuz dolap modellerimiz Türkiye’nin her yerine kırılmaya dayanıklı şekilde paketlenerek gönderilmektedir.
Bu yazı 124 kere okundu.
  • Site Yorum

Bir yorum bırak