Konya Eae Kurumsal Çözüm Ortağınız

Paylaş
 

Konya Eae

Kurumsal çözüm ortağınız, Serista Mühendislik, Konya EAE ile beraber artık pek çok alanda yapacağınız işler daha kolay. Uzun yıllardan süregelen mesleki tecrübemizle, bizimle çalışmaktan büyük keyif alacaksınız. Yaptığımız pek çok iş ile, pek çok müşteriyi güler yüzle uğurladık.

 “Aydınlık geleceğe…” dediğimiz bu yolda 150’den fazla müşterimizle, 250’den fazla EAE projesi uyguladık. 45.000’den fazla ürün çeşidimiz ile bu yolda ilerlemeye emin adımlarla devam ediyoruz.

 Busbar, Kablo Kanalı, Trolley Busbar, Kabin, Aydınlatma, Enerji, Teknik gibi pek çok üründe hizmet vermekteyiz. Bizimle yapacağınız bu tür hizmetlerde sizi memnun etmek için elimizden geleni yapacağız. Ve biliyoruz ki siz de sonuçtan memnun kalacaksınız!

 Endüstriyel sanayinin pek çok ihtiyacını, bu konuda yaptığı önemli teknolojik yeniliklerle karşılıyor ve bundan büyük bir mutluluk duyuyoruz.

 EAE ürünlerini ulusal kalitede üretmekteyiz. Bu noktada ürünlerimizin tüm dünya pazarlarında da böyle sunulduğu gibi, bu kaliteyle memnun kalacağınıza eminiz.

 Diğer bir şekilde mutlaka firmamıza ait olan kanal sitemlerini de kullanmalısınız. Ayrıca Konya EAE olarak sizlere destek sunmaktan da büyük hoşnut oluruz. Firmamızı günün her saatinde arayabilir ve böylece bilgi isteyebilirsiniz.

Bu yazı 335 kere okundu.
  • Site Yorum

Bir yorum bırak