Etiketleme Makinesi

Paylaş
 


Etiketleme makinesi fonksiyonel ve kullanımı çok kolay bir araçtır. Her türlü ürün veya nesneyi markalamanıza olanak tanır ve profesyonelce kullanılabilir. Bu makinenin temel amacı, etiketleri kolayca yapıştırılabilecekleri kaplara veya nesnelere ve yüzeylere yerleştirmektir. Ayrıca bazı etiketleme makineleri giysi veya çeşitli kumaşları işaretlemek için kullanılır.

Etiketleme Makinesi Çeşitleri

Otomatik Etiketleme Makinesi

Çok titiz endüstriyel proseslerde, özellikle zincir üretiminde kullanılan, yüksek hızda etiketleme yapabilen döner plaka vasıtasıyla yapıştırıcının yerleştirildiği makinedir. Bazı etiketler soğuk veya sıcak olarak uygulanır. Hatta etiketlerin bulunduğu kutuda otomatik olarak şarj olur.

Manuel Etiketleme

 Ofislerde, dükkanlarda ve evlerde bulunur. Her türlü nesneyi mühürlemek için çok kullanışlı makinelerdir ve etiketler yüzeye sorunsuz bir şekilde yapışır.

Manuel etiketlemelerin en yaygın üç türü aşağıdakilerdir:

Konvansiyonel Etiketleme Makinesi

Etiketlerin dönmesini sağlayan bir silindirden oluşur. Etiketleri seçilen yüzeye yapıştırmak için yapıştırıcı ile kaplanır. Makinenin koluna el kuvveti ile basitçe açma ve kapama hareketi yapılır.

Tabanca Şeklinde Etiketleme Makinesi

Genel etiketleme makinesi ile aynı şekilde çalışır. Ancak şekli saptan farklıdır. Normalde bu etiketleme makineleri genellikle tekstiller için kullanılır.

Mobil Etiketleme Makinesi

Mobil cihazlarla Bluetooth bağlantısı üzerinden kişiselleştirilmiş etiketler basabilen hızlı ve kullanımı kolay bir araçtır. Yerleşik klavyeye sahip ve söz konusu bağlantıya sahip olmayan etiketleme makineleridir.

Şişe Etiketleme Makinesi Nasıl Çalışır?

Tüm otomatik etiketleme makinelerinde üç ortak yapıştırıcı uygulama sistemi vardır, bu uygulama türü doğrudandır. Etiket yapıştırıcısı, yapıştırıcıyı etikete saran veya uygulayan ve son olarak yapıştırıcının şişelerde hafif bir emprenyesini taşıyan döner bir plaka vasıtasıyla yapılır.

Profesyonel Etiketleme Makinesi

Arsanmak alanında uzman ve profesyonel bir şekilde müşterilerine hizmetler sunmaktadır. Bu noktada kaliteli ve güvenilir ürünlerin üretimini gerçekleştiren Arsanmak ayrıcalıkları ile profesyonel bir deneyim elde edebilirsiniz.

Bunun için yapmanız gereken tek şey Arsanmak ile iletişime geçerek alanında uzman bir şekilde faaliyet gösteren firmamızın sunduğu etiketleme makinesine sahip olmaktır. Bu noktada profesyonel etiketleme makinelerini sipariş vermek ve çok daha fazla bilgiye sahip olmak için hemen bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Bu yazı 142 kere okundu.
  • Site Yorum

Bir yorum bırak