Sendika yetkilileri ve Paipurth çalışanları dönem sonu değerlendirme toplantısı ile yeni projelerde güvenilir işbirliği ve güçlü dayanışma içerisinde olacaklarını ilettiler.

Paylaş
 

Sendika yetkilileri ve Paipurth çalışanları dönem sonu değerlendirme  toplantısı ile yeni projelerde güvenilir  işbirliği  ve güçlü  dayanışma içerisinde olacaklarını ilettiler.

Paipurth çalışanları ve sendika yetkilileri “Paipurth Suite” açılışında bir araya geldi,

   Paipurth İnşaat, son projeleri olan “Paipurth Suite” açılışını, çalışanları ve sendika yetkilileriyle birlikte gerçekleştirerek dayanışma mesajı verdi.

   Paipurth İnşaat, projelerini sürdürmeye devam ediyor. Birçok projesinde olduğu gibi yine Paipurth, “Suite” projesiyle sakinlerine mutluluk vaat etmeyi sürdürüyor. Paipurth Suite projesinde yer alan, özverili bir emek sunan çalışanlar ile birlikte Paipurth, sendika yetkililerinin de katılımıyla bir açılış gerçekleştirdi. Sendika yetkilileri ve çalışanlar ile birlikte örnek bir dayanışma içerisinde olmak istediklerini belirten Paipurth İnşaat, sektörde lider olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Ekip çalışmasına ve çalışan mutluluğuna önem veren Paipurth İnşaat, sendika yetkilileriyle bir araya gelerek gelinen bu etkinlikte, birlik ve beraberliğin önemini vurgulayan mesajlar verdi.

Bu yazı 118 kere okundu.
  • Site Yorum

Bir yorum bırak