Nice Ürün Ve Servis Hizmetleri
24 Mayıs 2018
Ayhan Çekmez

Nice Ürün Ve Servis Hizmetleri

Nice Servis Hizmetleri

 

Otomatik kapı üretiminde ülkemizde aktif olarak hizmet veren bir firma olan Nice Türkiye servis hizmetleri ile de müşterilerine arz etmektedir. Tüm otomatik kapıların kurulum ve montajları alanında deneyimli personeller tarafından tam anlamı ile yerine getirilmektedir. Siparişi verilen her çeşit otomatik kapı montaj ve demontaj seçenekleri ile birlikte satışa çıkarılmaktadır.

 

Nice Yetkili Servis

 

Aynı şekilde montaj işlemlerinden daha güvenli ve pratik kullanımlar adına gerekli testler de Nice yetkili servis tarafından gerçekleştirilmektedir. Kapılar için aylık ve yıllık olarak gerçekleştirilmesi gereken bakımlar da aynı servis tarafından müşterilere sunulmaktadır. Bu bakımlar ile birlikte garanti kapsamında bulunan kapıların ve motorların kullanım ömürleri de profesyonel bazda uzatılmakta, kullanıcılara uygun kullanım modelleri aynı hız ve güvence ile verilmektedir.

Nice Ürünleri ve Aksesuarları

 

Garaj kapısı motorları ürün kategorilerinde yer almaktadır. Otomatik olarak çalışmakta olan Nice motor fiyatları her bütçe için uygundur ve çeşitli türlere ayrılmaktadır. Bununla birlikte yana kayar şekilde tam ve yarı otomatik olarak çalışan kapıların motorları da ek ürünler arasında bulunmaktadır. Fotoselli olarak çalışan cam kapılar da hem güvenli kullanımın hem de estetik ölçütlere sahip dekoratif zevklerin olanağını genişletmektedir. İsteyen ve talep eden müşteri kitlesi için seksiyonel kapı motorları satışa çıkarılmaktadır. Otomatik kollu bariyerler de teknolojik birer ürün olup müşterilere sunulmaktadır. Son olarak kapılar ve motorları için aksesuar bakmak isteyen alıcılar için de alternatif ürünler mevcuttur.

 

Bir Yorum Bırak

Tüm Hakları Saklıdır © 2015 EsenMobile Wordpress Mobil Tema by Kemal CIZOĞLU