Dökülen Saçlarınızın Yerine Protez Saç Kullanın

Paylaş
 

Dökülen Saçlarınızın Yerine Protez Saç Kullanın

Saç dökülmesi en çok karşılaşılan sorunların başında gelmekte. Bunun nedenleri farklılık gösteriyor. Yalnızca erkeklerde değil, kadınlarda da görülen bu durum, protez saç sayesinde son bulmakta.

Aşamalar Uzun Sürmüyor

Saç protezi aşamaları şöyledir;

  • Hangi sebeple olursa olsun, saç protezi avantajını kullanabilirsiniz. İlk etapta baş bölümünün tümünün ölçüsü alınır. Çünkü saçın tam bir uyum göstermesi gerekmektedir.
  • Daha sonra uygulama ya da yerleştirme başlar. Özel olarak size göre hazırlanmış ve yüzde yüz doğal olan saç, likit yapışkan sayesinde yerleştirilir.
  • Bunun sonrasında ise saça şekil verilir.
  • Uzun bir saç tercihinde bulunma şansınız vardır. Dileyenler seçimlerini kısa saçtan yana yapabilirler.
  • Protez saç fiyat konusunda sizi üzmez.

Tamamen Doğal Bir Saça Kavuşun

Saç protezi yapay değildir. Gerçek saçlardan oluşturulmuştur. Bundan dolayı her daim güzel görünür. Zaten başka birisinin bunun protez olduğunu anlaması söz konusu olmadığından, sanki saçlarınız yeniden çıkmış gibi hissedebilirsiniz. Bakımının çok zor olmaması büyük bir avantajdır. 

Saç protezinizi istediğiniz gibi yıkayabilirsiniz. Taraması kolaydır. Denize girerken kafanızda hiçbir soru işareti olmasın. Çünkü yüzme aktivitelerinde sorun çıkarmaz. Ayrıca hava geçirir. Saç deriniz, proteze rağmen sağlıklı bir şekilde hava alır. Bu açıdan bakıldığında, saç ekimi ya da diğer yöntemlere göre çok kullanışlıdır. Bundan dolayı dünyanın tercih ettiği bir sistemdir.

Bu yazı 318 kere okundu.
  • Site Yorum

Bir yorum bırak