Kerem Aygün Kolej Eğitimde Stratejik Atılımlar

Paylaş
 

Öğrencilerini toplumsal duyarlılık, bilinçli ve farkındalığı yüksek eğitim stratejisiyle tanıştıran Kerem Aygün kolejleri, ilkokul, ortaokul ve lisede temel eğitim noktalarına önem vermektedir. Tecrübeli ve eğlenceli öğretmen kadrosuyla, çocukların ve gençlerin sıkılarak değil, eğlenerek öğrenmesine odaklanmıştır. 

Kerem Aygün Ortaokul Eğitim Programları 

Ortaokul öğrencilerin öğrenmek için aslında heyecanı olduğu bir süreçtir. Ankara’da bu süreci en iyi şekilde değerlendirmek için öğrencilerin laboratuvar, spor salonu, robotik kodlama eğitimlerinden yararlanabileceği geniş bir eğitim mimarisine yönelmiştir. 

Fen laboratuvarları sayesinde öğrenciler, deneysel ve gözleme dayalı eğitim alırken, teknoloji laboratuvarıyla güncel teknolojik atılımlar, mühendislik, bilişim sistemleri ve yeni dünyanın teknolojik bağını gözlemleyerek öğrenir. Ankara kolejleri eğitimin sadece Türkçe, matematik ve fen olmadığını gösteren öğrencilerin eğlenirken ve gözlemlerken öğrenebilecekleri bir eğitim sistemi oluşturmuş, Türk eğitim sistemi MEB onayıyla da 2010 yılından günümüze eğitim vermeye devam etmiştir. 

Kerem Aygün Lise Eğitim Programları 

Lise eğitiminde temel alanından önemli unsurlardan biri öğrencilerin, ders sırasında ezberden kurtulup, gözlem ve deneysellik doğrultusunda da öğrenmeye açık olmalarıdır. Gelecekteki mesleklerini tercih edebilmek için Kerem Aygün Ankara Özel Anadolu liseleri, öğrencilerini üniversitenin türlü meslek dallarına dair küçük bir deneysellik içinde hissettirecektir. Mühendislik, tıp, öğretmenlik, hukuk dallarına dair temel meslek dalları hakkında bilgi edinebilecekleri konferans ve sempozyumlara da yer verir. 

Öğrencileriyle işbirliği, dostluk ve anlayış çerçevesinde olarak, lisedeki temel dersler ve ÖSYM uygulamalarına dair bütün aşamalarla ilgilenerek, kavrama, deneme ve yanılma yöntemlerinden kaçınmadan, özgüvenli, kendiyle barışık bir eğitim alması amaçlanmaktadır. Kerem Aygün koleji, eğitim programında global alana yaygın, Türkiye eğitim sistemine adapte edilmiş, dil, matematik, fen bilimleri, fizik bilimleriyle Atatürk ilkelerine bağlı kalarak eğitimde sürdürebilirliği temel almıştır. www.keremaygunkoleji.com

Bu yazı 149 kere okundu.
  • Site Yorum

Bir yorum bırak