Modern İşletmeler için En İyi Kablosuz Sunum Teknolojisi: InstaShow™S WDC20

Paylaş
 


Anında Ekran Yansıtma ve İşbirliği

Değişime direnmek insanın doğasında vardır, bu yüzden yeni teknolojiler bazen korkutucu olabilir ancak günümüz teknolojilerine ayak uydurmak da bazen zorunlu hale gelmekte. İşletmenizi yeni teknolojilerle tanıştırmak için InstaShow™S WDC20 mükemmel bir araçtır. Anında kablosuz ekran yansıtmaya imkan veren bu cihazı öğrenmek çok kolaydır bu yüzden de günlük rutininize dahil etmeniz rahat olacaktır.

InstaShow™S aynı zamanda çalışanların ve ziyaretçilerin kurulum gerektirmeyen kablosuz sunumun keyfini çıkarmasına, ekip çalışmasına ve anında sonuç alınmasına olanak tanır. Dahası, InstaShow™S’nin gelişmiş güvenlik özellikleri, şirketinizin kar hanesi için gerekli olan zor kazanılmış fikri mülkiyeti koruyabilir.

Yeniliklerinizi Anında İstediğiniz Şekilde Paylaşın

Yalnızca tek bir düğmeye sahip olan ve hiçbir yazılım veya sürücü gerektirmeyen InstaShow S, bir dizüstü bilgisayara takılır takılmaz kullanıma hazır hale gelir. InstaShow™S, kesinti sürelerini ve rahatsız edici sessizlikleri azaltarak sunum yapanların her zamankinden daha verimli toplantılar başlatmasına olanak tanır.

Akıllı Cihazlardan Yeni Öngörüler Paylaşın

Bir hedef kitleyle fikir paylaşmak için telefonunuzu veya tabletinizi kullanmak hiç bu kadar kolay olmamıştı. Android ve iOS için mevcut olan InstaShare™ uygulamasıyla, full HD içeriği akıllı cihazınızdan sorunsuz bir şekilde büyük bir ekrana anında, sınırlama olmaksızın aktarabilirsiniz.

Yazılım Olmadan Son Derece Güvenli Çalışma

Sadece InstaShow™S’yi bir dizüstü bilgisayara takın ve güvenle paylaşmaya hazırsınız. Herhangi bir yazılım, sürücü veya indirme gerektirmeyen tümüyle donanım çözümü olduğu için InstaShow ™ S, virüslerin ve kötü amaçlı yazılımların yararlanabileceği birçok potansiyel giriş noktasını tamamen ortadan kaldırır.

Yüksek Güvenlik Koruması

InstaShow ™ S, önemli kurumsal fikri mülkiyeti gizli tutar ve kurcalamaya veya kasıtsız ifşaya karşı güvende tutar ve gelecekteki iş sürdürülebilirliğini sağlar. AES 128-bit güvenlik şifrelemesi ve WPA2 kimlik doğrulama protokolü, sunumların kesinlikle güvenli olduğunu garanti eder. Güvenlik anlaşması aynı zamanda sunumların sorunsuz, yüksek kaliteli kablosuz akışını garanti eder. Bu, sunum yapanların güvenlik ihlalleri konusunda endişelenmeden gizli bilgileri paylaşmalarına olanak tanır. InstaShow ™ S, dijital haklar yönetimi ile içeriğin gecikme, hata mesajı veya kesinti olmadan sorunsuz bir şekilde oynatılmasını sağlamak için HDCP’yi de destekler.

Ürünle ilgili detaylı bilgi için websitemizi ziyaret edebilirsiniz. https://bit.ly/3ULnk5b

Bu yazı 172 kere okundu.
  • Site Yorum

Bir yorum bırak