Dijital Dönüşüm: Azalan Dikkat Süreleri ve Sesli Kitaplara İlgi

Dijital dönüşümle birlikte azalan dikkat süreleri, kullanıcıların sesli kitaplara olan ilgisini artırıyor. Sesli kitapların popülaritesindeki yükseliş, okuma alışkanlıklarını değiştiriyor ve kişisel gelişime yeni bir boyut kazandırıyor.

Mikro öğrenme ve yapay zeka ile desteklenen çevrimiçi öğrenme platformu Bitely, ‘Öğrenimdeki yeni arkadaşınız’ sloganıyla öne çıkıyor. Kullanıcılarına ilgi alanlarını keşfetme imkanı sunan platformun kurucusu Burak Volkan Coşkun, dikkat eksikliği çağında sesli kitaplar ve özet bilgilerin önemini vurguluyor. Dijital dönüşüm, insanların dikkat eksikliğini arttırdığı için sesli kitaplar ve özet bilgiler gibi kaynaklara olan talep de artıyor.

Şubat 2024 itibariyle 4000’den fazla içeriğiyle hizmet veren yapay zeka destekli e-öğrenme platformu Bitely, geniş bir kategori yelpazesi sunuyor. Teknoloji, iş ve kariyer, liderlik, girişimcilik, biyografi, tarih, ebeveynlik, ekonomi, finans, doğa, bilim, felsefe, psikoloji, pazarlama, siyaset ve kişisel gelişim gibi çeşitli alanlarda zengin içerikler sunan Bitely, kullanıcılarına esnek bir öğrenme deneyimi sağlıyor. Zamanı kısıtlı olanlar için ideal olan uygulama, kullanıcıların iş yerine gitmek, eve dönmek veya spor yaparken sesli kitap dinleyerek bilgi edinmelerini kolaylaştırıyor. Kurucu Burak Volkan Coşkun, “Sesli kitap özetleri ve kitap özeti, günümüzün hızlı temposunda zaman tasarrufu sağlamak için mükemmel bir çözüm sunuyor” diyor.

4000’den fazla içeriğiyle kullanıcılarına hizmet veren Bitely, ücretsiz ve ücretli abonelik seçenekleriyle zengin bir öğrenme deneyimi sunuyor. Uygulama, kitaplarla birlikte eğitimler, podcastler ve daha fazlasına erişim imkanı sağlıyor. Kurucu Burak Volkan Coşkun, platformun amacını “Kitapların, eğitimlerin, podcastlerin ve diğer içeriklerin özet bilgilerini kullanıcılarımıza sunarak, geleceğin kültürel sosyal medya platformunu inşa etmeyi amaçlıyoruz” şeklinde özetliyor.

Burak Volkan Coşkun, Bitely’i sadece bir sesli kitap uygulaması olmanın ötesinde gördüklerini belirterek, “Kullanıcılarımız burada birbirlerinin ilgi alanlarını ve okudukları kitapları keşfedip paylaşabilir, birlikte sosyalleşebilecekleri bir alan yaratmak istiyoruz. Bu yaklaşımın, daha fazla sesli kitap dinlemeye ve kişisel gelişime katkı sağlamasını umuyoruz,” dedi. Coşkun, Bitely’in 2024 yılı sonunda milyonlarca kullanıcıya ulaşmayı hedeflediklerini dile getirdi.

Bu yazı 428 kere okundu.
  • Site Yorum

Bir yorum bırak