Comet rent a car global araç kiralama firması Autounıon ile anlaşma yaptıgını acıkladı!!

Paylaş
 

Araç kiralama sektörünün önde gelen firmalarından COMET rent a car Yunanistan’ın en büyük araç kiralama firması AutoUnion markasının Türkiye Master franchisingini aldığını açıkladı.

Türkiye çapında 2000 i aşkın araç filosu, havalimanı ve şehir ofisleriyle operasyonlarını devam ettiren COMET Rent a car Yunanistan’ın en büyük oto kiralama firması Autounion ile işbirliği yaptı. Kaliteli hizmet ve rekabetçi fiyatları ile dikkat çeken AutoUnion Türkiye dahil toplam 15 ülkede müşterilerine hizmet veriyor. Çok yakında 30 ülkede toplam 110 bin araç ile hizmet vermesi beklenen Autounion hızla büyümeye devam ediyor.

Dünya çapında birçok uluslararası araç kiralama platformu ile anlaşması olan AutoUnion Türkiye yönetim kurulu başkanı Bülent ÖNAL müşterilerinin yüzde 60 nın yurtdışından geldiğini belirtti. Pandemi döneminde üretimlerin durması ile araç alım sıkıntısı yaşadıklarını belirten ÖNAL 500 adet araç siparişi beklediklerini ve çok yakında tüm Türkiye’de franchising sistemi ile misafirlerine hizmet vermeye hazır olduklarını belirtti.

Bu yazı 565 kere okundu.
  • Site Yorum

Bir yorum bırak