Para Ve Laminasyon Makineleri

Paylaş
 

Para Ve Laminasyon Makineleri

 

Para sayma makinesi genellikle iş yerlerinin ve ticaret işi ile uğraşanların kullandığı bir makinedir. Bozuk para sayma makinesi ve kağıt para sayma makinesi olarak ikiye ayrılabilir. Bu paraların sayımı tamamlandıktan sonra ekranda paranın tutarı gözükür. Para çekmecesi ise perakende satış yapan işletmeler için üretilmiştir. Kağıt ve bozuk para koyma gibi bölümleri mevcuttur.

 

Para Sayma Makineleri

 

Bir işletmenin döngüsünü tamamlayabilmesi için öncelikle para sayma makinesi olmalı gereklidir. Bir günde milyonlar kazanan bir işletme sahipleri kazandıkları parayı el ile saymak istemeyeceklerdir. Para sayma makinesi sadece Türk lirası değil birçok dünya ülkelerinin paralarını saymak için üretilmiştir. 24 ay garanti sürelidir. Hata yapma oranı azdır ve sessiz çalışır. 0 oranda sahte para yakalayabilir.

 

 Laminasyon Makineleri

 

Laminasyon demek bir belge, evrak, kart gibi ürünleri bununla kaplamak demektir. İşletme de menü hazırlanması, kart basılması ve diğer çıktılarını laminasyon makinesi ile kaplamak istiyorsa 24 ay garantili makineleri üretiliyor. Isısını kendisi ayarlayıp sıcak veya soğuk şekilde çıkarabilir herhangi bir sıkışma durumunda sıkışma kolu ile bunu ayarlayabilirsiniz.

 

Para Çekmeceleri

 

Alış ve satış yapılan durumlarda paraların düzenli durması için kullanılan hem kağıt hem de bozuk para bölümleri bulunan çekmecelerdir. Para çekmecesi 5 kağıt 8 madeni para veya 7 kağıt 10 madeni para olarak çeşitlilik gösteriyor. İçerisinde paraları rahatça çekebilir ve temizliğini yapabildiğiniz gibi açılıp kapanma sorunlarına göre test edilerek üretilmiştir.

Bu yazı 9068 kere okundu.
  • Site Yorum

Bir yorum bırak