Burak Toros’da Görevinden Alındı

Paylaş
 

Kanaltürk ve Bugün TV’nin yayınları Kayyum tarafından alınan kararla bugün kapatıldı. Yayının kapatılması anında polislere güçlük çıkaran Bugün TV Genel Yayın Yönetmeni Tarık Toros, binadan çıkartıldıktan sonra kendisine görevden alındığına dair karar iletildi.

Millet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Değer Özgergün Bugün TV Yayın Yönetmeni Tarık Toros’un görevinden alındığını bildirdi. Samanyolu canlı yayınına katılan Toros, “Yayına polisler eşliğinde yönetim kurulu geldiler. öncelikli olarak Tarık Toros’ın görevden alındığına dair kendilerine bir tebliğ sundular. Tebliğin hukuki geçerliliği yok, ticari sicil kaydına yönetim kuruluınun işlenmesi yapılmadığı için, personele yönelik işten çıkarma yetkisi bulunmamakta” dedi.
1500 KİŞİLİK GRUP BURADA

Samanyolu muhabiri Yakup Sağlam Tarık Toros’un el yazısıyla görevden alındığını söyledi. Sağlam, “Toros’a, el yazısıyla görevden alındığını yazan bir kağıt verildğini söylediler. Yarım saat öyle bir nokta oldu ki burası. Polis caddeyi kapatmış durumda. Ambülans da o sırada yarım saat gelemedi. Yaklaşık 1500 kişilik bir grup burada bekliyor. Şu anda azalma ve dağılma yok. İnsanlar beklemeye devam ediyor” dedi.
Toros’un görevden alındığı ıslak imzalı kağıt

TOROS’TAN İLK AÇIKLAMA

Toros Bugün TV yayın yönetmenliği görevinden alınmasından sonra binanın dışında gözleri dolarak bir açıklama yaptı. Toros, “Sizin derme çatma yazdığınız kağıtlarla bu iş olmaz. Keşke daha fazla yapabilseydim. Yapamadım daha. Siyaha düşen adam gider. Bizim daha söyleyecek çok sözümüz var. Kanunsuz bir işlem. Kanunsuz bir şekilde insanlar polis gücüyle çıkarılıp işten atıldı. Allah Türkiye’yi korusun. Bunlar en zor zamanlarımız olacak. Hepsi geçecek inşallah. Artık gidelim izninizle” dedi.

DIŞARI ÇIKARILDI

Periscope’tan yapılan canlı yayında Toros’un polisler arasında dışarı çıkarıldığı görüldü. Bina içindeki kişilerin de olayı, alkışlayarak protesto edildiği anlaşıldı.

Bu yazı 585 kere okundu.
  • Site Yorum

Bir yorum bırak