Saçlarınız Yeni Trendlere Göre Şekilleniyor

Paylaş
 

Saçlarınız Yeni Trendlere Göre Şekilleniyor

Saç modellerinde trend olan uygulamalar her zaman çok büyük bir öneme sahip. Kuaförünüzün bunları bilmesi oldukça mühim. Ersin Köse bu anlamda en iyilerinden birisi. Çünkü Paris, New York, Milano gibi kentlerde moda olan tüm yeni saç modellerini ülkemize getirmiş durumda. Bu çerçevede Braid Tres ya da Rasta yaptırmak çok kolay.

Braid Tres Son Derece Şık Bir Uygulama

Braid Tres, son yıllarda oldukça sık tercih edilen bir saç modeli. Saçı en az omuz kısmının hizasında olan kadınlar, yeni trend olan bu uygulamayı deneyebilirler. Yapımı sırasında örgü tekniği kullanılıyor. Kaynaklı bir şekilde saçın sabitlenmesi söz konusu. Hiçbir şekilde olumsuz etkileri yok. Kullanım süresine baktığımızda karşımıza 2 ya da 3 aylık bir zaman dilimi çıkmakta. Bunun yanı sıra dışarıdan bakıldığında saçınızın kaynak olduğu hiçbir şekilde anlaşılmıyor. Braid Tres fiyat konusunda cebinizi yakmayacak.

Hippi Ruhunu Yakalayın

Özellikle 1960’lı yıllarda çok popüler olan Rasta, günümüzde kadınların en çok tercih ettiği uygulamalardan birsi haline geldi. İç içe geçen saçlarla ortaya çıkıyor. Son derece kalıcı olması en büyük özelliği. İlk olarak saçlar bukle bukle ayrılır. Sonrasında tarak ve tığın desteğiyle işlem yapılır. Saçınızın köklerinin yoğunluğu, rasta sayısını belirleme konusunda temel kriterlerdir. Hem uzunluk hem de rengini seçebilirsiniz. Ayrıca uzun solukludur. Kesim işlemine kadar kullanılabilmesi mümkündür. Rasta fiyatları yüksek değildir.

Bu yazı 316 kere okundu.
  • Site Yorum

Bir yorum bırak