Asena Atalay Katıldığı Programda Bomba Açıklamalar Yaptı

Paylaş
 

Sosyetenin önde gelen isimlerinden Asena Atalay, Fenerbahçe’nin yıldız oyuncusu Caner Erkin ile ha ayrıldı ha ayrılacak derken haftalarca geçen bir takibin ardından boşanma kararı ile 5 dakikada resmi olarak boşanmışlardı.

Gündemin neredeyse 2 ayı hep baştaydılar. Çiftler ayrıldıktan sonra ikisininde hayatında bir takım olumsuzluklar hep geçti. Asena Atalay depresyona girmişcesine paylaşımlarla sosyal medyayı ağlattı durdu. Yeni evine taşındı 600 çift ayakkabısını 300 küsür metrekareye sığdıramadı falan derken ciddi anlamda depresyonun eşiğinden döndü. Asena Atalay, bu sabah Kanal D’nin sabah programlarından birisi olan Renkli Sayfalar’a katıldı ve yaşadığı ayrılık süreciyle ilgili samimi açıklamalarda bulundu.

Yıldız futbolcu ile iki iyi arkadaş olduklarını ve haftanın 2-3 günü görüştüklerini, aralarında maddi anlamda bir beklenti ve talep olmadığını söyleyen Atalay, bu süreçten sonrada bütün mal varlıklarının oğlu Çınar’ın olduğunu belirtti. Varlıklı bir aileden geldiğini ve yurt dışında okuduğunu yineleyerek, Caner ile aramızda hiç para lafı olmadı dedi. Eğer ayrılırken Caner böyle bir talepte bulunsaydı bozulacağını bildirdi. Hiç maddi sıkıntı yaşamadığını ve ayrıldıktan sonrada yaşamayacağını söyledi. Erkin soyadını kullanıp kullanmamanın pek bir önemi yok. Ayrıldıktan sonra kullanabilmek gibi bir seçeneğim vardı fakat ben Atalay soyadınıda seviyorum. İlerleyen günlerde Kanal D ekranlarında magazin programı sunacağını ve karşısına Caner ile ilgili bir aşk haberi çıktığı takdirde bu haberi yapamayacağını belirten Asena Atalay, Caner Erkin’i de sorgulamayacağını belirtiyor. Eğer Caner’in yanında bir kadın varsa doğru bir kadındır çünkü Caner harika bir adamdır diye cümlelerine son verirken Atalay, ilerleyen günlerde ne gibi sürprizlerle karşımıza çıkacak hep birlikte göreceğiz.

 

Bu yazı 1544 kere okundu.
  • Site Yorum

Bir yorum bırak