Sağlıklı Kürtaj Hizmetleri

Paylaş
 

İstenmeyen gebeliklerin belirli prosedürler çerçevesinde sonlandırılmasına kürtaj denilmektedir. Op. Dr. Hıdır Özbey Kartal kürtaj hizmetleri ile istenmeyen gebeliklerinize son veriyor. Bazen evli olan ancak gerekli korunma yöntemlerini kullanmadan cinsel birliktelik yaşayan bayanlar fakında olmadan hamile kalabiliyor. Bazen de evli olmadan bu talihsiz durumu yaşayan kişiler de olabilir.

 

Artık üzülmenize ya da gebeliğinizi sonlandırmak için sağlıksız ilaç kullanmanıza gerek yok. Pendik kürtaj hizmetleri verilen kliniğimizde sizlerde steril ortamlarda sağlıklı kürtaj işlemlerinden yararlanabilirsiniz. Sağlık Bakanlığı onaylı olarak hizmet verilen kliniğimizde kendinizi güvende hissedeceksiniz.

 

Maltepe çevresinde oturanlara da Maltepe kürtaj hizmetlerimiz ile yardımcı oluyoruz. En uygun fiyat seçeneklerimiz ile sizlere en iyi hizmetleri sağlıyoruz. Sizleri muayene eden doktorumuz en erken tarihe randevunuzu veriyor.

 

Kürtaj esnasında son derece sağlıklı ve hijyenik ortamda sunduğumuz hizmetlerimiz ile kürtaj işlemi sonrasında yine sizleri takip etmeyi sürdürüyoruz. Olası sorunların önüne geçmek için gerekli olan bütün önlemleri alıyoruz. Sağlığınıza en az sizin kadar önem veriyoruz. Sizlerde kürtaj hizmetlerimizden yararlanmak istiyorsanız bizi dilediğiniz zaman arayabilir ve randevu alabilirsiniz.

 

 

Bu yazı 734 kere okundu.
  • Site Yorum

Bir yorum bırak