Ankara İnşaat Sahaları SafetyRespect Kenar Korumaları ile Korunuyor

Paylaş
 

Ankara İnşaat Sahaları SafetyRespect Kenar Korumaları ile Korunuyor

İş güvenliği uygulamalarına göre, hem çalışanların hem de malzemenin düşmesini önlemek için döşeme kenarlarına 3 parçadan oluşan (üst ray, ara bar ve süpürgelik) bir Ankara Kenar Koruma takılmalıdır.

Cephelerde, balkonlarda, merdivenlerde, asansörlerde, yürüme yollarında, merdivenlerde, kalıp plakalarında ve diğer boşluklardaki güvenlik için SafetyRespect Ankara Kenar Korumaürünleri gereklidir. Ray destekleri arasında maksimum 2 metre mesafe bulunması gerekir. Zemin seviyesinden maksimum 100 metre yüksekliğindeki binalara güvenli bir şekilde kurulum sağlanabilir.

Ankara Kenar Koruma Ürünü Özellikleri

Sağlık ve güvenlik standartlarına uygundur. Ayarlanabilir çalışma yüksekliği sayesinde birçok yükseklikte kullanılabilir. Vida ve takoz olmadan kullanılabilir. 40 cm kalınlığa kadar olan levhalar için Ankara Kenar Koruma ürünlerinin yaklaşık ağırlığı 6,5 kg’dır. Ürünler sarı boyalıdır. İzin verilen yatay darbe yükü 0,3 kN’dir.

Ankara Kenar Koruma ürünlerinin tamamı güvenlik onaylıdır. Redüksiyon manşonları ile bağlı Ø48 mm iskele boruları ile dönüşümlü olarak kenar koruması oluşturma seçeneği mevcuttur. Tasarım sağlık ve güvenlik standartlarına uygundur. 35 cm kalınlığa kadar olan levhalarda yaklaşık ağırlık 10,5 kg’dır. Bu ürün seçeneğinde izin verilen darbe yatay yükü ise 1.5 kN’dir.

Ankara Kenar Koruma sistemlerinin tamamı SafetyRespect’e bağlı A sınıfı ürünlerdir. Sadece iki bileşenle hızlı ve kolay şekilde kurulabilirler. Sistemler hafif alüminyum ekrana sahiptir. Uzun ömürlü ve dayanıklı kenar koruma ürünleri esnek kullanım özelliği sunar. Zemin seviyesinden 100 m yüksekliğe kadar kullanmak için tercih edilen güvenlik ürünleridir.

Bu yazı 298 kere okundu.
  • Site Yorum

Bir yorum bırak