Dayanıklı ve Sağlam Ürünler Pleksiglases.com ile Sizlerle

Paylaş
 

2005 yılında dayanıklı ve sağlam ürünler üretmeye başlayan firmamız, pleksi ürünlerin işlenmesi, şekillendirilmesi alanlarında yüksek bilgi ve tecrübe, profesyonel çalışma kadrosuyla sektördeki yerini korumaktadır. Pleksiglases.com sitemizde, sektördeki yerimiz, ürünlerimiz ve tüm çalışmalarımız hakkında detay bilgiler vermekteyiz. Sektörün gereklerine uygun olarak, gelişmeleri yakından takip etmekte, kullanmış olduğumuz yeni model cihazlar ile yeni projeler geliştirmekteyiz. Her sektörün ihtiyaçları olan çeşitli pleksi ürünlerin en uygun ve en ekonomik şartlarda üretilmesini, müşteriye ulaştırılmasını sağlıyoruz.

Neden Pleksi

Ürünlerin sağlık açısından daha kullanışlı oluşu, daha dayanıklı ve hafif oluşu, üretim aşamasında işlenmesi ve şekillendirilmesinin daha kolay olması pleksiglas ürünlerin tercih edilmesine neden olmuştur. Pleksiglas ürünler, cam görünümlüdür ve opak, şeffaf, floresan renklerde üretilmektedir. Cam gibi ışığı geçirme özelliği olduğu için, birçok alanda cam yerine kullanılmaktadır. cam ürünlere oranla kırılma özelliklerinin daha az olmasından dolayı, kaza anında yaralanmalara yol açmamaktadır. Hafif olması nedeniyle ürünlerin taşınması kolaydır. Dayanıklı ürünler olduğu için, taşınma sırasında ürünler zarar görmemektedir.

Nerelerde Kullanılır

Firmamız tarafından üretimi yapılan pleksi ürünlerin, işlenmesi, pleksi istanbul işleri, eğme, bükme, şişirme gibi işlemler, sahip olduğumuz ileri teknoloji cihazlar ile yapılmaktadır. Pleksi ürünler, günümüzde tüm sektörlerin çeşitli alanlarında kullanılmaktadır. Dayanıklı ve sağlam ürünleri olduğu için, mobilya, dekorasyon, iç mimarı, aydınlatma, gıda, sağlık, stant üniteleri, vitrin stantları gibi çok farklı alanlarda ambalaj kutuları, masa, sehpa, vitrin, sandalye, ölçüm cihazları, sıvı aktarma ekipmanları olarak kullanılmaktadır.

Sağlıklı Ürünler

Pleksi, cam görünümlü dayanıklı plastik ürünlerdir. Birçok alanda dayanıklı ekipmanlar olarak kullanılmaktadır. Gıda sektörün de çeşitli ürünlerin stoklama işlemlerinde ürün kabı olarak kullanılmakta ve ürünlerin sağlıklı bir şekilde saklanmasını sağlamaktadır. Sağlık sektöründe de, hastanelerde kullanılan, kuvez camları pleksi ürünlerden yapılmaktadır. Kimya laboratuvarları ve ilaç laboratuvarlarında da kullanılan birçok ekipman pleksi ürünlerden oluşmaktadır. Saydam ya da yarı saydam olduğu için, ışığı rahatlıkla geçirmekte, ısıyı ise daha az iletmektedir. Plastik hammadde ürünü olduğu için, yapılan ekipmanların yüksek ısı bulunan alanlarda kullanılması uygun değildir.

Bu yazı 283 kere okundu.
  • Site Yorum

Bir yorum bırak