
| Paylaş |
|
|
| Tweet |
Cinius Yayınlarından çıkan ilk kitabı “Unutmanın Adı Bu Değil Ki” ile ödüle layık görülen genç şair Erdi Akbulut her ne kadar “Ben şair değilim maalesef.” dese de şiir dalında önemli bir ödül kazandı.
Geçtiğimiz günlerde kazananları açıklanan ve edebiyatın her dalından birçok kişinin ödül alacağı Altın Kalem Ödülleri 14 Mayıs Pazartesi günü İstanbul ‘da yapılacak törenle verilecek.
Ödül ile ilgili, “Şiir alanında ödül almam şair olduğum anlamına gelmiyor sanırım. Şairlik farklı bir ruh. Ben yalnızca yazıyorum, içimi döküyorum. Eğer illaki bir sıfat kullanılacaksak yazar diyebiliriz. Ödül ilk açıklandığında çok şaşırmıştım. Çünkü şiirde aşırı yozlaşma vardı. Anlaşılmayan şiir güzel şiir kanısıyla kelimeler topluluğu yaratılıyordu sayfalarda. Ruhsuzdu. Ama umut her mevsim olmasa da arada yeşeriyor işte içimizde. Umarım bundan sonra daha güzel olur. Daha kaliteli olur edebiyat dünyası.” diye konuştu.
DİJİTAL MOTOSİKLET KÜLTÜRÜNDE YENİ SOLUK: “MOTOR SPOTU” GÜVENLİ SÜRÜŞ VE TOPLULUK BİLİNCİNİ YENİDEN TANIMLIYOR
Yaratgan, Yapay Zeka Tabanlı Görsel Üretim Motorunu Duyurdu
Noter Onaylı Tercüme ve Apostil Onaylı Tercüme Nedir?
Ahmet Uzun: Kendi Sistemini Kuran Dijital Girişimci
Hem İşlevsel Hem Şık Görünen Parça Anorak Yelek
İzmir’de Bayramın Adresi: Kırkpınar Ailesi Buluşması
Uzmanlar anlatıyor: Smile Lazer tedavisi hakkında bilinmesi gerekenler
Devre Mülk Satın Almadan Önce Bilmeniz Gereken 10 Önemli Nokta