
| Paylaş |
|
|
| Tweet |
“Geniş Aile Yapıştır” filminin Cevahir’i Ufuk Özkan, film çekimlerinde ayı saldırısına uğrayarak ölümle burun buruna kaldığını söyledi.
” Geniş Aile” dizisinde oynadığı rolü ile izleyenlerini güldüren Ufuk Özkan, dizinin beyazperdeye taşınan sinema filmi çekimleri esnasında başına gelen ilginç bir olaydan bahsetti. Emre Saygı’nın sunuculuğunu yaptığı ‘Hadi Be’ programına konuk olarak katılan başarılı oyuncu, Geniş Aile: Yapıştır film çekimleri esnasında ölümden döndüğü anları anlattı.
“AYI SALDIRISINA UĞRADIM”
Emre Saygı’nın en son yaptığınız çılgınlık neydi? sorusuna ilginç bir olayı anlatarak cevap veren Özkan, sinema filmindeki senaryoda bir ayının kendisini kovalaması gerektiğini ancak ayı hareketlenmeyince ilginç bir yönteme başvurduğunu sonrasında ise ayının kendisine saldırmaya başladığını anlattı.
ÖLÜMLE BURUN BURUNA KALMIŞ
Ayı saldırmaya başlayınca ormana kaçtığını ifade eden ünlü oyuncu ölümle burun buruna kaldığını söyledi.
Bedirhan İbanoğlu: Dijital Dünyanın Yükselen İsmi
Kanaat Önderi Hüseyin Kuruçay’dan Başsağlığı ve Fidan Bağışı Mesajı
Panel Çit: Korutel.com.tr ile Güvenlik ve Estetik Rehberi
Yumurtalık Kisti Tedavisi: Kapsamlı Rehber ve Güncel Yaklaşımlar
GKN Rock Drill CEO’su Gökhan Akıncı’dan 10 Kasım Atatürk’ü Anma Mesajı
Malkins Coffee’den Kolombiya Kahve Belgeseli: Kolombiya’nın Yeşil Vadilerinden Türkiye’ye
Hamzuat Aşireti Kanaat Önderi Yağız Ayhan Özel’den 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı
Kanaat Önderi Hüseyin Kuruçay’dan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı