
| Paylaş |
|
|
| Tweet |
Süleyman Hurma ile tartışma yaşayan, Şota’nın “Sakatım’ diyor, oynamak istemiyor” sözleri karşısında maruz kalan Onur Kıvrak için başkan yardımcısı Yakup Aslan, “Kaptan gibi davranmalıdır” sözlerini sarf etti.
Bordo-Mavililer’de sezon başından bu yana hem saha içinde hem de saha dışında bir türlü istikrar sağlayamayan Onur Kıvrak’a tepkiler bitmek bilmiyor. Sportif Direktör Süleyman Hurma ile tartışma yaşadıktan sonra bireysel performans düşüklüğü yaşayan Onur, kalesini Esteban’a kaptırmış, teknik direktör Şota Arveladze’nin “Sakatım’ diyor oynamak istemiyor” şeklinde eleştiride bulunduğu tecrübeli eldiven, menajerini Trabzon’a davet ederek ve sorunların çözüldüğünü açıklamıştı.
‘ONUR’A TEKLİF YOK’’
Yalnız Onur’un menajerinin Trabzon’a gelmesi ‘ayrılık’ iddialarını da beraberinde getirdi. Bu iddialara açıklık getiren başkan yardımcısı Yakup Aslan ise şu sözleri sarf etti: “Hiç kimse Onur’u satmaya çalışmıyor. Bize kendisiyle ilgili teklif de gelmedi. Yalnz, artık Onur da kaptan gibi davranmalı ve şaibelere meydan vermemelidir.”
Panel Çit: Korutel.com.tr ile Güvenlik ve Estetik Rehberi
Yumurtalık Kisti Tedavisi: Kapsamlı Rehber ve Güncel Yaklaşımlar
GKN Rock Drill CEO’su Gökhan Akıncı’dan 10 Kasım Atatürk’ü Anma Mesajı
Malkins Coffee’den Kolombiya Kahve Belgeseli: Kolombiya’nın Yeşil Vadilerinden Türkiye’ye
Hamzuat Aşireti Kanaat Önderi Yağız Ayhan Özel’den 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı
Kanaat Önderi Hüseyin Kuruçay’dan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı
Genç Girişimci Fahrettin Tunay Çatak’tan Sıfırdan Zirveye Uzanan Dijital Başarı Öyküsü
Oyun İncelemeleri Işığında: En Yüksek Puan Alan 10 Türk Yapımı Oyun