Yazar ve Şiir Seslendirme Sanatçısı Metin Batı

Paylaş
 



Yazar ve Şiir Seslendirme Sanatçısı Metin Batı sorularımızı yanıtladı.

-Yazar ve Şiir Seslendirme Sanatçısı Metin Batı Kimdir ?

21.04.1994 Antalya Doğumluyum Küçük Yaşlarda Çocuk Esirgeme Kurumlarına verildim yaklaşık 13 Sene Civarı Çocuk Esirgeme Kurumlarında Kaldım 19 Yaşımdan Gün Alınca Yaş Dolması Sebebiyle Çocuk Esirgeme Kurumlarından Çıktım 2012 Yılında Çanakkale ye geldim Şuan Çanakkale de Yaşamaktayım ve Çanakkale İçdaş ta Çalışmaktayım.

-Bize Yaptığınız İşlerden Bahsedermisiniz?

2012 Yılında Çocuk Esirgeme Kurumlarından Çıktığım Zaman Sokaklarla Tanıştım Baktım İnsanlar Çocuk Esirgeme Kurumlarında Yetişen Kişiler İçin Çok Yanlış Şeyler Biliyor Bende Sokakta Deniz Kenarlarında İlk Kitabımı Yazdım İlk Kitabım 2019 Yılında Yayınevinin Sponsorluğuyla Basıldı.
Sonra Bir Klip Çekme Kararı Aldım ve Atatürk Çocukları Marşı Besteliyicisi Muharrem Baz Hocamın Bir Cide Masalı Adlı Eserine Klip Çektim YouTube Üzerinden 37. 000 Kişi Tarafından İzlendi Ardından Muharrem Baz Hocamın Tavsiyesi Üzerine Şiir Seslendirmeye Başladım ve Belli Bir Zaman Sonra Resmi Sanatçı YouTube Kanalına Sahip Oldum ve Hız Kesmeden Düzenli Olarak YouTube Üzerinden İçerik Üretmeye Başladım ve Spotify Apple music ve Birçok Dijital Platformda Eserlerim Yayınlanmaya Başladı.
Şuan Sadece Sosyal Medya Üzerinden Eserlerimi Tanıtmaya Çalışıyorum…

-Yakın Zamanda Bir Projeniz Mevcut mu?

Evet Yaklaşık 1-1.5 Ay İçinde Bir Klip Daha Çıkartmayı Düşünüyorum

-Çıkartacağınız Klibin Konusu Nedir?

Mülteci Bir Çocuğun Yaşantısı Üzerinde Duracağım Yakın Zamanda Çekilecek Klipte Çalışmalara Zaten Başladım.

-Şuanki Hedefleriniz Nelerdir?

Şuan Hedeflerim Arasında Şiir Seslendirme Sanatçısı Olarak İlerlemek Var Hiç Bir Şekilde Pes Etmeden ve Son Hedefim İnsanlara Yararlı Olmak.

TWİTTER : metinbatoffical

Bu yazı 176 kere okundu.
  • Site Yorum

Bir yorum bırak