Soli Taksi

Paylaş
 

Soli Taksi

Ulaşım hizmetleri konusunda uzman olan Soli taksi, uzun yıllardan beri bu işi yapıyor. Mersin şehrinin en ücra köşelerine bile sizi başarılı bir biçimde taşımakta. Sahip olduğu hizmet kalitesi, müşteri memnuniyetini sağlıyor. Çünkü modern araçlarla yolculuk yapılmakta. Bunun yanı sıra kibar şoförler her zaman güvenli bir sürüşle sizi sevdiklerinize kavuşturuyor. Denizhan2 taksi, kentin tüm bölgelerine gidiyor.

7 Kişilik Modern Araçlar

Soli taksi bünyesindeki araçların hiçbirisi sıradan değildir. Çünkü modern olan taşıtlardan yana bir seçim yapılmıştır. Araç bakımlarının eksiksiz bir şekilde yerine getirilmesi, performansı arttırmakta ve kötü sürprizlerin yaşanmasını engellemektedir. 7 kişiyi sorunsuz bir biçimde taşıyabilecek birçok taşıt mevcuttur.

Yüksek Olmayan Fiyatlar

Soli Taksi fiyatları çok yüksek değil. Standart taksimetre tarifesi uygulanıyor. Açılış ücretinin üstüne, kilometre hesabı para eklenmekte. Bunu net bir şekilde ekrandan görebilirisiniz. Oldukça ekonomik fiyatlar dikkat çekiyor. Bütçenize uygun olarak yolculuk etmeniz çok da zor bir işlem değil.

Alanında Başarılı Şoförler

Soli Taksi her zaman alanının en iyisi olan şoförlerle çalışır. Böylelikle bir sorun çıkması söz konusu değildir. Deneyimleriyle kenti adeta ezberlemiş olan görevli personel, gidilecek yere çok kısa bir mesafe üzerinden sizi götürür. Yolu uzatmaz. Buna ek olarak trafik kurallarının dışına çıkılmaması, güvenliğinizi tehlikeye atmıyor. Sağ salim, konforlu bir ortam içerisinde adrese varmış olacaksınız.

Bu yazı 366 kere okundu.
  • Site Yorum

Bir yorum bırak