Rusya Vizesi Nereden Alınır?

Paylaş
 

Rusya Vizesi Nereden Alınır?

Rusya vizesi, iki devlet arasındaki başarılı ilişkiler neticesinde 2010 yılında kaldırılırmıştır. Ancak Suriye ile ilgili yaşanan bazı olumsuz gelişimlerin ardından Rusya Federasyonu tarafından 1 Ocak 2016 tarihi itibariyle tek taraflı olarak askıya alındı. Bu nedenle Rusya’ya gidecek olan Türk vatandaşlarının tekrar Rusya vizesi başvurusunda bulunması gerekmektedir.

Umumi pasaport (bordo pasaport), Hususi Pasaport ve Hizmet Pasaportu sahibi olan Türk vatandaşları Rusya’ya yapacakları turistik veya ticari seyahatler için vize alma zorunlulukları bulunmaktadır. Bununla birlikte diplomatik pasaport sahiplerinin 30 güne kadar olan ziyaretlerinde vize gerekmemektedir.

Rusya vize başvuruları Rusya Konsolosluğu’na şahsen gidilerek yapılabileceği gibi Rusya Konsolosluğu’nun yetkilendirmiş olduğu vize merkezlerine de yapabilirsiniz. Rusya vize işlemleri için tercih edeceğiniz vize merkezleri tarafından Rusya vizesi almanız daha kolay ve hızlı bir şekilde gerçekleştirilmektedir.

Ancak Rusya vizesinin onaylanması, ülkede kalınacak süre ve ülkeye giriş çıkış sayıları gibi kararlar sadece Rusya Federasyon yetkileri dahilindedir. Rusya Vize Merkezi, sadece vize işlemlerinizin aksamadan kolay ve hızlı bir şekilde gerçekleşmesi için size destek sağlarlar.

Rusya Vizesi Nasıl Alınır?

Rusya vize işlemleri gerçekleştirilmeden önce size verilen vize başvuru formunun doğru bir şekilde doldurulması önemlidir. Rusya Konsolosluğu, vize başvuru formundaki tüm bilgileri detaylı bir şekilde incelemekte ve doğruluğunu araştırmaktadır. Bu nedenle yanlış ve hatalı bilgi içeren vize başvuru formları nedeniyle Rusya vize başvurunuz reddedebilir veya süresi uzayabilir.

Rusya Vizesi Merkezi olarak, işte tam da burada sizlere destek olmak için hizmet sağlıyoruz. Rusya vize işlemleri konusunda deneyimli, nitelikli ve profesyonel ekibimiz sizin için gerekli olan tüm belgeleri tespit ederek başvuru süreciniz hızlandırmakta ve kısa bir süre içinde olumlu sonuçlanmasını sağlamaktadır.

Rusya vize işlemlerinde başarılı sonuçlara imza atmış ekibimizin desteğini almak istiyorsanız irtibat telefonlarımızdan müşteri temsilcilerimizle görüşebilir ve Rusya vize başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz. Aynı şekilde sitemizdeki Rusya vizesi online başvuru formunu doldurarak sizlere destek sağlamamızı kolaylaştırmak için ilk adımı atabilirsiniz. Rusya vizesi başvurunuzun olumlu sonuçlanması tamamen firmamızın güvencesi altında gerçekleştirilmektedir.

Rusya Vize İşlem Merkezi

Şehit Adem Yavuz Sok. No:18/12 Kızılay-Ankara
Tel: 0312 419 09 22


Bu yazı 1365 kere okundu.
  • Site Yorum

Bir yorum bırak