Pimapen Tamiri Fiyatları

Paylaş
 

Isı yalıtımında çok kullanışlı özelliğe sahip olan pimapenleriniz zamanla işlevini yitirir. Bunun sebebi genellikle kullanıcı kaynaklı olabilmektedir. Çocuğu zaman da dayanıklı ve uzun ömürlü yapıya sahip olan pimapenlerinizin zamanla aşınma nedeniyle tamire ihtiyacı olur. Bakım ve onarım ile eskisi gibi yeni bir şekilde kullanıma devam edersiniz. Tamir fiyatları ise en uygun fiyatlarla gerekli malzemeler ile yenilenir. Firma bu konuda kaliteli malzemeleri, uygun pimapen tamiri fiyatları ve uzman kadrosuyla tüm tamir işlerinizi yapıyor.

Hizmetler

Firma hizmetleri tüm ihtiyacınıza karşılık verecek yapıda. Evlerin demirbaşı olarak nitelendirilen pimapenleriniz sizleri dört mevsim koruma özelliğine sahiptir. Pimapen tamiri, panjur tamiri, cam balkon tamiri, pimapen serileri gibi hizmetlerdir. Bu hizmetler doğrultusunda evinizin konforlu olmasını ve ısı yalıtımını uzun süre sağlamanız mümkün. Kaliteli ekipman, geniş servis ağı ve kadrosuyla kısa sürede sizlere rahatsızlık veren pimapenlerinizin bakım ve onarımı yapılıyor.

Pimapen Tamiri Nasıl Yapılır?

Pimapen tamiri için müşteri hizmetleri ile yapacağınız görüşme sonucu kayıt oluşturuluyor. Tedarikli olarak malzemelerle ücretsiz keşfe gelen servis ekibi sorunu tespit ediyor. Talebinize göre aynı gün tamiri yapılıyor. Servis hizmeti oldukça hızlı, çözüm odaklı ve müşteri memnuniyetini üst düzeyde tutan bir çalışmaya sahip. 

Yılların tecrübesi ile oluşturulan ekip, sorununuzu çözerek sizlerin yaşam kalitesini yükseltmeyi hedefliyor. Özellikle çalışan kişiler için bazen servis hizmetleri sorun haline gelebiliyor. Firma bu konuda sizlerin değerli vaktini harcamıyor ve söz verdiği zamanda yanınızda oluyor.

Pimapen Tamiri Yapılan İşlemler

Pimapeninizin birçok aksamında sorun yaşamanız mümkün olabilir. Önemli olan parça değişimi ya da tamir edilecek malzemelerin kaliteli malzemeler ile değişiminin mümkün olabilmesidir. Firma en kaliteli pimapen ürünleri, malzeme ve ekipmanlarını işlemlerinde uygular. 

Pimapen tamirinde yapılan işlemler; ispanyolet kilit değişim, kol değişim, menteşe değişim, pencere ayarlama, çift açılım ayarı, kilitli kapı ayarı, hırsız ve çocuk kilidi, pencere izolasyonu, sararmış parça değişimi gibi işlemlerden oluşur. Pimapen malzeme yapısı gereği sararma yapabilir. Evin estetiği açısından bu durum rahatsız edicidir. Sararan parçalar değiştirilerek yeni bir görünüme sahip olunur. 

Pimapen tamiri fiyatı almak için; https://panjurtamiri.gen.tr/pimapenTamiri.aspx

Bu yazı 281 kere okundu.
  • Site Yorum

Bir yorum bırak