Palissandro Mermeri

Paylaş
 


Palissandro mermer, gri ve kahverengimsi damarlar, çizgiler ve gölgeler ile kesişen oldukça düzgün ve nötr bej bir arka plan ile karakterize edilen doğal bir taş olan İtalya’da taş ocağından çıkarılan değerli bir malzemedir. Palissandro geçmişte Milano Katedrali ve Pavia Katedrali gibi ünlü yapıların yapımında kullanılmıştır, zarafet ve heterojenliği sayesinde dış ve iç tasarımlarda diğer taşlarla da birçok farklı uygulama ve kombinasyona uygun doğal bir taştır.

Modern tasarımlar için çok takdir edilen Palissandro mermeri, cepheler ve cepheler, iç ve dış mekanlar için zemin kaplamaları, merdivenler ve daha pek çok farklı proje türü için mükemmeldir. Peki, söz konusu mermerin sahip olduğu özellikler nelerdir? Gelin tüm detayları hep birlikte inceleyelim.

Palissandro Mermer Özellikleri

Efsanevi bir İtalyan mermeri olarak göz kamaştıran Palissandro mermeri, zengin bir dokuya sahiptir. Son derece hoş bir süt beyaz ince taneli arka planı olan ve çeşitli desenler ile dikkat çeken söz konusu mermer oldukça göz kamaştırıcı bir güzelliğe sahiptir.

Palissandro mermer aynı zamanda farklı çeşitlere de sahiptir. Royal mermer, Avellano mermer gibi çeşitleri ile dikkat çeken bu mermeri ev ve iş yerlerinizde sık sık tercih ederek hoş bir görünüm elde edebilirsiniz. Genel olarak toprak tonlarına sahip olan bu mermerler farklı dekoratif objeler ile eşsiz bir kombinasyon oluşturmaktadır. Bej ve kahverenginin farklı tonlarının birbirine karıştığı bu mermer çeşidinde tüm damarlar birbirine paralel bir şekilde uzanmaktadır. Bu da mermerlerde ilgi çekici bir görünümün oluşmasını sağlamaktadır.

En Şık Mermer Çeşitleri

Günümüzde bireylerin beğenisine sunulan birbirinden farklı mermer çeşitleri söz konusudur. Bu noktada siz de söz konusu mermerlere tek tıkla sahip olmak istiyorsanız doğru adrestesiniz. Sizler için en kaliteli hali ile sunulan bu ürünlere kolayca sahip olmak için tek tıkla bizimle iletişime geçebilirsiniz. Bu sayede web sitemizde yer alan ürünleri detaylıca inceleyebilirsiniz. Bu doğrultuda kendiniz ve eviniz için en dekoratif olan ürünleri kolayca seçebilir ve siparişinizi oluşturarak adresinize teslim edilmesini sağlayabilirsiniz. Yeni mermer kalitesi sizleri bekliyor.

Bu yazı 137 kere okundu.
  • Site Yorum

Bir yorum bırak