Kağıt Tahta

Paylaş
 

Kağıt Tahta

Temelleri 2015 yılında İstanbul Sultanbeyli’de küçük bir ofis katında atılan “kağıttahta” 4 yılı aşan yolculuğunda, gelişmenin, değişimin ve kolektif paylaşım ruhundan ödün vermeden pratik yöntemlerle evlere, iş yerlerine ve okullara hizmet vermeye devam etmiştir. “Kağıttahta”; öğretmenler, öğrenciler, veliler, işyeri çalışanları ve şirketler için pratik tahta, takip çizelgeleri, takvim vb. ürünler ortaya koyarak yeni bir sektör oluşturmuştur. Alanında Türkiye’de ve dünyada tek bir firmadır.  Tahta konusunda amacına uygun olarak sadece Türkiye’de değil, dünyanın birçok ülkelerine açılan “Kağıttahta” ARGE çalışmalarına devam ederek herkese özel çözümler üretmeye devam etmektedir. İlk günün heyecanı ve iş aşkıyla insanları hem yeni ürünlerle tanıştırmak için hem de alanında günlük hayattaki problemlere hızlı ve pratik çözümler üretmek için durmaksızın çalışıyoruz.

Çünkü;

Her şeyden önce;

“İşimizde daha iyi olmak için sürekli araştırıyoruz.”

Bu alanlarda yeni olan ne varsa takip etmeye ve bunları müşterilerimiz için kullanılabilir materyaller olacakları şekilde uyarlamaya çalışıyoruz.

“İşimizi gerçekten severek yapıyoruz.”

Belki de başarımızın tek ve yegane sebebi de bu. Çünkü biliyoruz ki; ancak bir işi sevdiğiniz zaman o alanda kendinizi daha da geliştirmek ve daha başarılı olmak için çalışırsınız.

“Bahane değil çözüm üretiyoruz.”

“Disiplinli ve programlı çalışıyoruz.”

Tahta insanoğlunun varoluşundan beri gerek gördüğü bir iletişim aracı olmuştur. Taşlara yazmayla başlamış kara tahta , beyaz tahta derken akıllı tahtalara kadar gelmiştir kim bilir belki ileride hologram üzerine yazı yazacağız. Bizde gelişen bu teknolojiyle beraber tüm sektörlere pratik çözümler üretip hayatı kolaylaştıran ürünler çıkarmaya çalışıyoruz.

Kağıt Tahta, markası ve patenti bize ait olan portatif tahtadır. Her iki yüzeyi de yazılıp silinebilen,kolaylıkla taşınabilen, yüzeye mıknatıs gibi tutunabilen bir üründür. Kağıt Tahta, üretimi başladıktan kısa bir süre sonra binlerce kullanıcı tarafından beğeni almış ve halen sosyal medya üzerinde binlerce takipçisi olan sıra dışı bir projedir. Kağıt Tahta, annelerden şirketlere, okullardan ofislere birçok yerde kullanılmaktadır. Özellikle yaptığımız planlayıcılar zamanı daha verimli kullanmayı sağlamış iş yerlerinden evlere kadar birçok alanda talep görmüştür. Yazı tahtası bizim işimiz…

Kullanım amaçları:  Tahta, projeksiyon perdesi, pano, planlayıcı

Kullanılan yüzeyler:  Duvar, cam, ahşap, demir vb

Diğer Markalarımız: Sihirli Tahta, Mobil Tahta , Akıllı Kağıt, Pratik Tahta 

https://www.kagittahta.com.tr/

sitemize ulaşarak hemen sipariş verebilirsiniz.

İletişim Numaralarımız

0216 398 61 34 – 0216 398 67 00

Bu yazı 317 kere okundu.
  • Site Yorum

Bir yorum bırak