Konya Psikolog hizmeti

Paylaş
 

Konya Psikolog hizmeti

Psikolog hizmeti her yaştan insana sağlanan bir hizmettir. Hastalarımızın sosyal yaşantısında ve özel hayatında yaşadığı sorunlar ele alınarak bu sorunlar için tedavi oluşturulur. Psikolog desteği sağlayan kurumumuz, genç yaşta psikolojik sorun yaşayan kişiler ile birebir görüşme sağlamaktadır. Ergenlik sorunları, aile içi sorunlar, çocuk gelişimi konusunda yaşanılan sıkıntılar başta olmak üzere hastalara psikolog desteği verilmektedir.

Konya Psikolog Pozitif Hayat Merkezi

 Kurumumuz sorunların kaynağına inerek doğru bir tedavi oluşturmaktadır. Kişilerin ihtiyaç duyduğu tedaviyi özel olarak hazırlamaktadır. Bu nedenle birebir görüşmeler sağlanır. Aile içerisinde yaşanılan sıkıntılar için tüm aile ile toplanarak seans gerçekleştirilir. Böylelikle sorunları çözme aşaması daha hızlı bir şekilde gerçekleşmiş olur. Ergenlik döneminde olan gençler için psikolojik destek sağlayan kurumumuz, gelişim süreci için aileye üyeleri ile de görüşmeler sağlamaktadır.

Konya Psikolog – Konya Pedagog

Aile içerisinde yaşanılan sıkıntılar için tüm aile ile toplanarak seans gerçekleştirilir. Böylelikle sorunları çözme aşaması daha hızlı bir şekilde gerçekleşmiş olur. Ergenlik döneminde olan gençler için psikolojik destek sağlayan kurumumuz, gelişim süreci için aileye üyeleri ile de görüşmeler sağlamaktadır.

Bu yazı 405 kere okundu.
  • Site Yorum

Bir yorum bırak