Konya Estetik Uygulamaları

Paylaş
 

Konya Estetik Uygulamaları

Dış görünüşte ortaya çıkan sorunlar, insanların kendilerine olan güvenlerini kaybetmelerine neden olabilir. Ancak bu tip problemlerin çözümü çok zor değil. Çünkü Dr. Kayapınar, alanında başarılı bir isim olarak, hastaları üzerinden başarılı operasyonlar gerçekleştiriyor.

Lazer Epilasyon

Lazer epilasyon, hem erkeklerin hem de kadınların tercih ettiği bir yöntemdir. Gelişen teknoloji sayesinde artık buz olarak bilinen bir sistemle yapılmaktadır. Vücudun birçok bölgesine uygulanabilir. Ense, sakal üstü, bacak, göğüs gibi yerlerde etkili bir sonuç verir. Hiçbir şekilde ağrı ya da acı hissedilmez. Ortalama olarak 4 ya da 6 seans sonrasında istenilen görünüme kavuşmak mümkündür.

Burun Estetiği

En fazla tercih edilen operasyonların arasında yer alan Burun estetiği, hem sağlık hem de görünüm nedeniyle tercih edilebilir. Birçok kişinin özellikle büyük olan burnunu düzelttirmek istemesi, cerrahi müdahale sayesinde kolaydır. Ayrıca nefes alma güçlüğü çeken kişiler, yine bu tip bir ameliyat ile problemden hemen kurtulabilir. Buna ek olarak her türlü şekil bozukluğu da giderilmektedir. Estetik için en az 17 ya da 18 yaşında olmak gerekmektedir.

Saç Ekiminde Son Sistem

Saç ekimi, özellikle erkeklerin tercih ettiği bir işlem. FUE olarak bilinen teknik kullanılıyor. İz bırakma gibi bir durum söz konusu değil. Özel bir şekilde alınan saç kökleri, dikkatli bir biçimde ilgili bölgeye yerleştiriliyor. Yeteri donöre sahip olmayan kişilerin bacak ve göğüs bölgesinden de kıllar alınabilmekte.

Bu yazı 310 kere okundu.
  • Site Yorum

Bir yorum bırak