Araç Kiralamanın Kolay Yolu: Bgrfilo!

Paylaş
 

Araç kiralama aşamasında hem güvenlik hem de araçların kalitesi ile alakalı aklınızı karıştıran hususlar bulunuyorsa Bgrfilo ile iş birliği kurmak sizin için çok daha mantıklı olacaktır. Bgrfilo üzerinden piyasanın en nitelikli araçlarına en sorunsuz şekilde erişim sağlama hakkınız olacaktır! Araç çeşitliliği her ay artırılmaya devam ediyor. Bgrfilo alanında lider olmaya devam ediyor!

Araç Çeşitliliği Artırılmaya Devam Ediyor!

Bgrfilo sistemde uzman olmasına rağmen araç çeşitliliği ile artışı gerçekleştirmeye devam ediyor. Bu alanda araç çeşitliliğinin yapılan son yatırım adımları ile beraber %30 oranında artırıldığı da görülmektedir. Araçların bu derece geniş skalada sunulması kurumların kendi istekleri ve bütçeleri doğrultusunda seçim yapmasını da mümkün hale getirecektir. Verimlilik sizin için artık çok daha kolay ve nitelikli!

Araç Kalitesi Denetlemelere Tabi Tutuluyor!

Araçların kişilere kiralanmasının hemen öncesinde gerekli olan denetlemelerden geçirildiği de fark edilmektedir. Araçların kalitesi bakım ve onarım denetlemelerinden onay alınırsa müşterilere doğru yola çıkar. Güvenilirliği ve kalitesi konusunda sıkıntılı olan cihazlar asla kullanıma sunulmayacaktır. Sistem verimliliği göz doldurmaya devam edecektir!

Müşteri Memnuniyeti!

Filo kiralama alanında en dikkat edilen kıstasların başında müşteri memnuniyeti geliyor. Müşteri memnuniyeti özellikle araçların kondisyonları ve fiyat aralığının makul olmasından kaynaklanıyor. Aynı nitelikli hizmet kalitesini bu derece uygun fiyata sunan firma sayısının oldukça kısıtlı olduğunu da görebilirsiniz!

Bu yazı 278 kere okundu.
  • Site Yorum

Bir yorum bırak