
| Paylaş |
|
|
| Tweet |
İstanbul’da yaşanan hırsızlık olayı kameralara yansıdı. 7 Eylül günü Bakırköy’de takip ettiği kadının evini soyan zanlı işte böyle kameralara yansıdı.
Edinilen bilgilere göre olay, 7 Eylül günü Bakırköy’de meydana geldi. S.D. (54) isimli kadını takip ederek evini öğrenen zanlı bir süre sonra hırsızlık için harekete geçti. Zanlı evde bulunan 1 adet tablet bilgisayar, 70 TL ve bin 650 ABD Dolarını çalarak kayıplara karıştı.
Olayı soruşturan Asayiş Şube ekipleri, çevredeki güvenlik kameralarını inceleyerek zanlının mağdur S.D.’yi evine kadar takip ettiğini belirledi. Hırsızlığı gerçekleştiren kişinin A.A. (29) olduğunu tespit eden ekipler, şahsı Esenyurt’ta yakaladı. Hırsızlık zanlısı ifadesi ardından adliyeye sevk edildi.
Zanlı A.A., S.D.’yi takip ederken güvenlik kameralarına böyle yansıdı.
Noter Onaylı Tercüme ve Apostil Onaylı Tercüme Nedir?
Ahmet Uzun: Kendi Sistemini Kuran Dijital Girişimci
Hem İşlevsel Hem Şık Görünen Parça Anorak Yelek
İzmir’de Bayramın Adresi: Kırkpınar Ailesi Buluşması
Uzmanlar anlatıyor: Smile Lazer tedavisi hakkında bilinmesi gerekenler
Devre Mülk Satın Almadan Önce Bilmeniz Gereken 10 Önemli Nokta
Profesyonel Evden Eve Nakliyat Hizmeti ile Güvenli ve Sorunsuz Taşınma Deneyimi
Türkiye’de Web Sitesi Fiyatları Ne Kadar?