İstanbul DEM OSGB

Paylaş
 

Her firmanın yaptığı iş ve yer aldığı sektör baz alınarak bazı konularda yasal zorunluluklara tabi olduğu bilinir. Ülkemizde iş güvenliği ve işçi sağlığına dair belirlenmiş bazı kurallar, yönetmelikler ve yasalar kendini gösterirken, daha iyi ve daha kaliteli iş çevrelerinin ortaya konması noktasında ise pek çok çalışma sürdürülmektedir. Bu alanda yapılan çalışmalar adeta bir sektör haline gelmişken, OSGB firmaları da üzerlerine düşen görevleri yaparlar. Örneğin firmaların ihtiyaç duyduğu iş güvenliği uygulamaları içinde hekim ve uzman tedarik eden OSGB firmaları, aynı zamanda eğitim ve tatbikatlar gibi önemli işlemlerde de yardımcı olurlar. Öyle ki işyeri hekimi tarafından verilen ilk yardım eğitimleri ve iş güvenliği uzmanı tarafından verilen temel iş sağlığı ve güvenliği eğitimleri dikkat çeker.

İstanbul’da Başarılı İş Güvenliği Çalışmaları

Pek çok uzman ve hekim bu sektörde yer alırken, firmalar da tehlike sınıflarına göre bu uzman ve hekimlernden yararlanmak zorundadırlar. Örneğin iş sağlığı ve güvenliği konularında uzman, tecrübeli ve eğitimli firmalar her anlamda dikkat çekerken, tehlikeli sınıf olsun, az tehlikeli sınıf olsun ya da çok tehllikeli sınıf olsun muhakkak bu uygulamaların içinde yer almalıdırlar. İşte bu tür zamanlarda yer yer iş güvenliği uzmanı ihtiyacı duyan firmalar ortaya çıkacak, bunun için de İstanbul DEM OSGB yardımcı olacaktır. Gerektiğinde eğitm, gerektiğinde tatbikat, gerektiğinde ise evrak düzeni ve prosedür bilgilendirmeleri yine bu OSGB birimleri tarafından ortaya konulmaktadır.

Eğitimler ve Uygulamalar

İstanbul ve çevresindeki firmalara hizmet veren www.demosgb.com, aynı zamanda firmaların gereksinim duyduğu türlü eğitimleri de yaparlar. Örnek olarak çalışanlara periyodik şekilde verilmesi gerek yangın eğitimi bu noktada öne çıkarken, aynı zamanda yangın tatbikatı ve benzer eğitimler de yine güzel ve önemli bir şekilde sergilenir. Acil kaçış tatbikatları profesyonelce uygulanırken, iş yeri hekimi tarafından da ilk yardım eğitimi verilir. Bütün bunlar için en doğru ve en iyi uygulamalar uzman OSGB firmaları ile mümkündür. Şimdi siz de ihtiyaç duyduğunuz alanlarda destek alabilir ve firmanızı pek çok yükten kurtarabilirsiniz.

Bu yazı 673 kere okundu.
  • Site Yorum

Bir yorum bırak