Eps Strafor Yalı Baskı (Siding) ve Fugalı Cephe Kaplama Levhası Yüksek Kalitede Mantolama Sağlıyor

Paylaş
 


Bu malzeme ile daha önce bahsedilen tüm ticarileştirme biçimlerine ek olarak, teknolojilerini bu ürünlere dayandıran dış cephe kaplama sistemleri de dikkate alınmaıdır. Örneğin, sert strafor çekirdeğe sahip ve diğerlerinin yanı sıra yüzeyi mineral sıva ile güçlendirilmiş istenen kaplamaya bağlı olarak farklı malzemelerle kaplanmış kendi kendini destekleyen terracotta cephe kaplama panelleri. Bu cephe sistemlerinin ülkedeki en önemli üreticisi Metpor Söve & Mantolama Ürünleri şirketidir.

Dış cephe mantolama, bir evin veya konut binasının yalıtımında çok önemli bir rol oynar. Etkisi sayesinde evlerin içini yılın en soğuk aylarında düşük sıcaklıklardan, yaz aylarında ise sıcaktan korumak mümkündür. Yalı baskı mantolama levhası Isıyı korumaya yardımcı olan ve dolayısıyla her ay daha düşük ısıtma oranlarına katkıda bulunan bu yalıtım elemanları enerji verimliliğinden yararlanır. Fugalı dış cephe kaplama paneli kullanmanın faydalarından bir diğeri de, özellikle araç trafiğine yakın alanlarda ilginç olan, sağladıkları akustik ses yalıtımdır.

Yalı Baskı (Siding), Fugalı Mantolama Paneli hakkında ayrıntılı ve kapsamlı bilgilere ulaşmak için Metpor Söve ve Mantolama Sistemlerine ait https://www.metpordekor.com/ adresinde detaylara ulaşabilirsiniz.

Bu yazı 118 kere okundu.
  • Site Yorum

Bir yorum bırak