En Yakın Hurdacılık ile Farklı Alanlarda Profesyonel Hizmet!

Paylaş
 

En Yakın Hurdacılık; eğitimli çalışan kadrosu ve donanımlı araçları ile geri dönüşüm başta olmak üzere birçok alanda kurumsal hizmet veriyor!

Konteynır imalatı, inşaat malzemeleri tedariği, palet ve orman ürünleri imalatı, inşaat ve geri dönüşüm olmak üzere 5 farklı alanda profesyonel hizmet vermekte. Sektörün getirdiği tecrübeler ve sahip olduğu belgeler ile hizmet anlayışını üst sıralara yerleştiren firma, müşteri memnuniyeti ile yoluna devam ediyor.

Kullanılabilirliğini kaybetmiş tüm araç ve gereçler “hurda” sınıfında değerlendiriliyor. Diğer hurdalara göre daha değerli olan demir, bakır ve sarı hurdaları ise en az yeniler kadar değer görüyor. Geri dönüşümde önemli bir yere sahip olan bu hurdalar adresten alınarak en yakın hurdacı adresine getiriliyor ve çeşitli işlemlerden geçiyor.

En Yakın Hurdacılık Hurda Alım ve Satımı

Farklı sektörlerde hizmet veren En Yakın Hurdacılık; geri dönüşümde önemli bir konumdadır. Kullanım dışı olmuş pek çok materyal en yakın hurdacı ile alınıp yeniden kullanılmak üzere geri dönüşüme kazandırılır. Özellikle demir hurdaları üzerinde çalışma yapan firma, hem ekonomiye hem de çevreye katkı sağlamaktadır.

İnşaat sektörünün gelişmesi ile açığa çıkan tonlarca hurda, hurdacılık yapan kişiler için son derece önemlidir. Diğer hurdalara göre daha pahalı olan demir hurdası kazanç sağlamak isteyenler için ilk sıradadır. Özellikle inşaat alanlarında ve fabrikalarda biriken bu hurdalar iletişime geçildiğinde adresten alınarak geri dönüştürülmek üzere işlemlerden geçmektedir.

Hurda Fiyatları Neye Göre Belirlenir?

Diğer sektörlerde olduğu gibi hurdacılık sektöründe de fiyatların belirlenmesini büyük oranda arz-talep ilişkisi belirlemektedir. Talep ne kadar çok olursa hurda fiyatı o kadar yükselmekte talep azaldığında ise fiyatlar düşmektedir. Asıl değişmeler ise yurt dışındaki ekonomik dalgalanmalar neticesinde olmaktadır.

Sürekli değişen döviz kuru fiyatları, hurda fiyatlarını değiştirmeye iterken hurdaların özellikleri de fiyatların belirlenmesi konusunda büyük rol oynamaktadır. Katıksız bir demir ile başka maddelerin karışmasıyla oluşan demirin fiyatı aynı olmayacaktır.

Hurdanın kalitesi, tonajı, ağırlığı ve cinsi fiyatı belirleyen temel unsurlardır. Geri dönüşüme getirilen tüm materyaller incelemelerden geçerek ücretin belirlenmesine olanak tanımaktadır.

Firma Web Adresi: https://enyakinhurdacilik.com/

Telefon: 0(535) 972 70 60

Bu yazı 142 kere okundu.
  • Site Yorum

Bir yorum bırak