ALI’S FARM BOUTIQUE HOTEL & SPA BİYOGRAFİ

Paylaş
 

2017 yılında Assos-Sivrice Koyu’nda denize 1 km yamaçta bulunan, doğayla iç içe olmayı hedefleyen, anadolu konukseverliğini fazlasıyla önemseyen bir işletme olarak kurulmuştur. Sadece bir hotel değil aynı zamanda çocuklarınız için bir çiftlik, bir oyun alanı ; sizler için Ege Denizi’ne ve Midilli Adası’na yönlenmiş eşsiz bir seyir terasıdır.

ALI’S FARM BOUTIQUE HOTEL & SPA SAHİL

Ali’s Farm’a ait Sivrice Koyu’nun en özel lokasyonunda yer alan bir de sahil tesisi bulunmaktadır. Denize giriş 1 metre yüksekliğindeki iskeleden sağlanmaktadır. Gün boyu shuttle servisimiz ücretsiz hizmet vermektedir. Denizin üzerine kurulmuş iskelede birçok şezlong ve şemsiye sayesinde dilediğiniz gibi güneşlenebilir, gün boyu iskelemizde vakit geçirebilirsiniz. Aynı zamanda Ala Carte restoranımızda gün boyu denizin üzerinde eşsiz lezzetlerle buluşabilirsiniz.

ALI’S FARM BOUTIQUE HOTEL & SPA MUTFAK

Ali’s Farm Hotel bünyesinde açık-kapalı restoranlarımız, pool bar ve Ali’s Cafe bölümlerimizle hizmetler vermekteyiz. Ayrıca sahil tesisimizde bulunan, denizin üstüne kurulu alacarte restoranımız; özellikle deniz ürünleri konusunda eşsiz lezzetler sunmaktadır. Ege mutfağı, Türk mutfağı, yöresel tatlar ve deniz ürünlerinden oluşan geniş menümüzle organik ürün kullanımını fazlasıyla önemsemekteyiz. Zeytinyağından salçalara, reçellerden erişteye kadar gıdalarımızın bir çoğu geleneksel yöntemlerle mandıramızda üretilmektedir. Çiftliğimizde bulunan 4000 m2 alanda eski anadolu tohumlarıyla yaptığımız doğal üretim meyve ve sebzelerimizin tamamı mutfağımızda değerlendirilir ve sizlerin önüne muhteşem lezzetler olarak sunulmaktadır.

ALI’S FARM BOUTIQUE HOTEL & SPA AKTİVİTE

Ali’s Farm Hotel bünyesinde çocukların mutluluğunu, sizlerin ise güvenini en üst seviyede tutmayı hedefleyen hotelimizde; çocuklar için survivor parkuru, binicilik faaliyetleri, birçok hayvan çeşidi olan çiftliğimiz ve çocuklarınız için gözlemciler eşliğinde farklı aktiviteler yapabilecekleri, tüm güvenlik koşulları sağlanarak arkadaşlarıyla çadırda kalabilecekleri bir kamp ortamı yaratılmaktadır. Sizlerin de çocuklarınızın da güvenle ve huzurla tatilin keyfini en üst düzeyde çıkarabileceğiniz bir huzur ortamı sağlamaktayız.

ALI’S FARM BOUTIQUE HOTEL & SPA ODALAR

Özel olarak tasarlanmış taş binamızda, her aile tipine uygun odalarımızda yüksek konfor alanlarıyla, özellikle çocuklar düşünülerek tasarlanan yatak sistemlerimizle dışarıda geçirdiğiniz keyifli vakti, odanızda tamamlayabilirsiniz.

ALI’S FARM BOUTIQUE HOTEL & SPA DOĞA KAMPI

Ali’s Farm Hotel bünyesinde çocuklar için özel olarak planlanan doğa kampında, çocuklarınızın 7/24 güvenle oynayabileceği survivor parkuru, sanatsal faaliyetlerde bulunabilecekleri etkinlik saatleri ve atölyeler yer almaktadır. Çocuklarınız güvenlikli bir şekilde, arkadaşlarıyla beraber çadır kamp alanımızda da kalabilmektedirler.

ALI’S FARM BOUTIQUE HOTEL & SPA ORGANİK

Menümüzde yer alan tüm yemek çeşitlerimiz bahçemizde 4000 m2 alanda yapılan doğal üretimlerden meydana gelmektedir. Sebze, meyve, yoğurt, peynir ve erişte gibi daha niceleri doğal bir şekilde mandıramızda ve bahçemizde üretilmektedir. Bunlar sizin sağlıklı besinler tüketmeniz için üretilir fakat sizler ve çocuklarınız da bizimle birlikte üretime dahil olabilir. Hayvanlarımızı birlikte besleyebilir ve onları çocuklarınızla beraber sevebilirsiniz ; aynı zamanda bahçıvanlarımızla beraber bahçemizi sulayabilir ve sebze -meyveleri dalından birlikte toplayabilirsiniz.

RESMİ SİTEMİZ : alisfarm.net

Bu yazı 196 kere okundu.
  • Site Yorum

Bir yorum bırak