2035 yılında kanser vakası rekor kıracak!

Paylaş
 

Uluslararası Kanser Araştırmaları tarafından yapılan açıklamalara göre en kötü sağlık sorunu olarak gösterilen kanserin 2035 yılında insanlığın etkisi altında kalacak olduğu ve 2 kat daha fazla artarak 1 milyara yakın insanı belki de daha fazlasını etkilemesinin beklendiğini dile getirdi.

Hepsinin yanı sıra büyük insanlardan bebeklere kadar her yaştan insanda görülen kanser türlerinin genellikle bebeklerde görülmesinin daha güçlü ve zorlu tedavilere neden olduğunu açıklayan uzmanlar yetişkinlerde olan kanser türlerinin ameliyat ile bazen tedavisi oluyor diyor ancak bebeklerde tedavinin daha yeni bir vücut için çok ama çok ağır olduğunu belirtiyor.

İnsanlar ne kadar dikkat ederse etsinler…

Uluslararası Kanser Araştırmaları Ajansının verdiği  %100 güvenilir  bilgilere göre insanlar ne kadar dikkat ederler ise o kadar daha az sağlık sorunu yaşarlar ancak kanser eğer insanları yakalar ise bırakmaz, açıklamasında bulunuyor. Kanserin GEN ve DNA haritalarının da devamlı olarak incelendiğine değinen uzmanlar tedavilerin 2035 yılında da bulunmasının pek başarılı olacağını düşünmediklerini sözlerine ekliyor.

Uzmanlar tarafından tedavisinin bir türlü bulunmadığı hastalık olarak gösterilen kanser insanı 1 günde öldürebildiği gibi 10 yılda da öldürebiliyor, ancak sonuç olarak insanların yarısının kanser olması durumunda GEN haritalarının etkilenecek olmasından dolayı en büyük sağlık sorunu haline gelmesi söz konusu. Bakalım o yıllarda yaşayabilecek olan insanlar nasıl bir yaşama sahip olacak ve sağlık sistemi 19 yıl sonra nasıl bir gelişim sağlayacak?

Bu yazı 1535 kere okundu.
  • Site Yorum

Bir yorum bırak