Vedat Yetek Özel Dikim Danimarka’da Açıldı



@özeldikim #kişiye özel terzi

” Özel Dikim ” sektöründe Üst üste 3 yılda başta Zirve Medya Ödülleri başta olmak üzere 
21 kez birincilik başarı ödülü alan  Vedat Yetek , markasını Yurtdışına  Danimarka’ya Açtıklarını ve Diğer Ülkelerede Showroom Mağazalar açılacağını söylediMagazin’e konuşan Vedat Yetek Özel Dikim Markanın Sahibi Vedat Yetek, her yıl 7  Ödül alma başarısını üst üste 3 yıl gerçekleştirdiklerine dikkati çekti. Yüzde 100 Türk markası olmanın, tüketicilerin beklentilerini anlamada ve en uygun şekilde karşılamada önemli bir yeri olduğunu belirten Vedat Yetek, Veezdat Yetek’e ait dikim ürünleride bu beklentilere göre şekillendirdiklerini belirtti.

Vedat Yetek “Özel Dikim, sektörde Türkiye’ye girmek isteyen uluslararası markalar için de çok önemli bir kanal durumunda. Dünyanın önde gelen markalarını, Türkiye pazarında tüketicilerimiz ile en uygun koşullar altında buluşturmaya devam edeceğiz”şeklinde konuştu.

Vedat Yetek Özel Dikim’i dünyaya açmayı hedeflediklerini belirten Yetek, “Markamızı yurtdışına açmaya hazırlarken, Türkiye’deki büyümemizi de aynı hız ve kararlılıkla sürdürerek liderliğimizi koruyacağız” ifadelerini kullandı.

Öte yandan Vedat Yetek Özel Dikim, 2. mağazaya özel düzenlediği kampanya ile 07 temmuz – 31 agustos tarihlerinde  tüm özel dikim damatlık/smokin siparişlerine yüzde 10 indirim uygulayacak.

detaylı bilgi ve randevu için +90(532) 742 46 50 numaralı hattını arayabilirsiniz.  veya  www.vedatyetek.com.tr sitesini ziyaret edebilirsiniz.

@İzmir’de Özel Dikim Ayrıcalığı

Vedat Yetek Her Detayı Sizi Yansıtacak Şekilde ” Özel Dikim ”
İmkanı Sunuyo
r

Stilleriyle bir adım öne çıkan erkeklerin vazgeçilmezi olan kişiye özel dikim, gardırobunuzda ihtiyaç duyduğunuz zamansız tasarımların en iyi kumaşlar ve kalıplarla size özel olarak hazırlandığı Vedat Yetek Özel Dikim Birbirinden Çeşitli Kumaşları ve dikimi ile ilgili detaylı bilgi ve randevu için +90(532) 742 46 50 numaralı hattını arayabilirsiniz.  veya  www.vedatyetek.com.tr/ozel-dikim sitesini ziyaret edebilirsiniz.



Bu yazı 57 kere okundu.
  • Site Yorum

Bir yorum bırak