Koltuk Yıkama Hizmetleri

Paylaş
 

Profesyonel hizmet çatısı altında sizlere koltuk yıkama desteği sağlıyoruz. Firmamız bünyesinde bu alanda büyük bir tecrübe sahibi çalışanlarımız eşliğinde, son teknoloji sistemleri kullanmaktayız. Söz verdiğimiz zaman içerisinde adresinize gelerek koltuklarınızın en diplerine iniyor, mekanınızda hijyenik bir ortam yaratıyoruz. Özellikle gözle görülmeyen bazı bakteri ve mikroorganizmalar insan sağlığını tehdit eder. Yapılacak olan bireysel temizlik ise bu mikropların arınmasına olanak vermez. Bu yüzden özel şampuan çeşitleri kullanılmalı ve güçlü bir vakuma sahip olan makineler değerlendirilmelidir. Sağlığınızı ön plana aldığımız çalışmalarımız dahilinde, koltuklarınızı köşe bucak bütün farklı yerlerine yerleşmiş bakteri ve mikroorganizmaların tamamen arındırılmasına olanak vermekteyiz. Bu sayede ailenizle beraber güven içerisinde yaşamınıza devam edebilir, sağlıkla oturabilirsiniz.

Profesyonel Koltuk Yıkama Hizmeti

Koltuklar modellerine bağlı olarak değişik kumaş yapılarına sahiptir. Bu yüzden koltuk yıkama işlemi gerçekleştirirken mutlaka titiz bir çalışma sağlanmalıdır. Koltukların İlk günkü halinde kalabilmesi için uzman bir kadro ile temizlik yapılmalı, mutlaka özel olarak koltuklar için hazırlanmış şampuanlar ve teknolojik makineler kullanılmalıdır. Zamanınızı fazla almadan kısa süre içerisinde tamamladığımız temizlik işleminin ardından, aylarca hijyenik bir ortam içerisinde ailenizle güzel bir yaşam geçirmenize olanak vermekteyiz. Koltuklarınız için kullanmış olduğumuz ürünler tamamen organiktir ve insan sağlığını korur. Bütün farklı marka ve modellerdeki koltuklarınız için müşteri memnuniyetini ön plana aldığımız çalışmalarımız dahilinde, güvenle kullanabileceğiniz; hijyenik bir şekilde sizlere teslim ediyoruz.

Koltuk Yıkama Hizmetinde Farklı Özellikler

Gerçekleştirdiğimiz koltuk yıkama hizmetinin ardından, antibakteriyel özelliğe sahip ürünlerimiz sizleri güven içerisinde oturma şansı vermektedir. Leke çıkarma özelliğine sahip olan ve ayrıca uzun bir süre çevreye hoş koku yayan şampuan çeşitlerimiz, koltuklarınızın hiçbir solma ya da orijinalliğini kaybetme durumu yaşamasına fırsat vermez. Özellikle kahve ya da vişne lekesi gibi birçok çıkmayan leke için hiç korkmanıza gerek yok. Firmamız bünyesinde bulunan özel temizlik malzemeleri sayesinde, koltuklarınıza zarar vermeden tüm lekelerin tamamen çıkmasına olanak vermekteyiz. Bugüne dek elde ettiğimiz sağlam referanslar sayesinde koltuk temizleme hizmeti adına sizlere özel bir güven sunmaktayız. Daha detaylı bilgi ve hizmeti almak için hemen bizim iletişim kurabilirsiniz.

Bu yazı 181 kere okundu.
  • Site Yorum

Bir yorum bırak