Annesi Kayboldu, Babası Öldü Kardeşi Bileklerini Kesti

Paylaş
 

İzmir’de Pınar Bilir’in bir yıl içinde yaşadıkları herkesi üzdü. Annesini hastanede kayboldu, Babası kalp krizi geçirip hayatını kaybetti, kardeşi yaşanan bu olaylardan sonra bileklerini keserek intihar etti.
Zübeyde Hanım Caddesi’nde meydana gelen olayda, Pınar Bilir uzun süre haber alamadığı şizofreni tedavisi gören kardeşi Murat Harun Bilir’in dün akşam evine gittiğinde kanlar içerisinde buldu. Polisin incelemesinde Murat Harun Bilir’in, bileklerini kesip intihar ettiği belirlendi. Murat Harun Bilir, Soğukkuyu Cami’nde öğle vakti kılınan namazdan sonra toprağa verildi.

Aileden geriye tek başına kalan Pınar Bilir’in ise, geçen bir yılda yaşadıkları filmleri aratmadı. Pınar Bilir’in ilk olarak, geçen yıl 14 Kasım Cuma günü, saat 13.30’da meydana gelen olayda, psikolojik tedavi gördüğü sırada rahatsızlanan annesi 70 yaşındaki Ayşe Bilir, refakatçi alınmadana hastaneye götürüldü. 112 acil yardım ekibi tarafından, Karşıyaka Devlet Hastanesi’nin acil servisine bırakılan Ayşe Bilir, tedavisi sırasında dışarı çıkıp kayboldu. O tarihten sonra ailenin aramalarına rağmen bir daha kendisinden haber alınamadı. Ardından 10 ay eşi Ayşe Bilir’i arayıp bulamadığı için üzüntü yaşayan baba Remzi Bilir de kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.
Son olarak da, şizofren tedavisi gören kardeşi Murat Harun Bilir bir süre önce ilaçlarını azalttı ardından da bileklerini kesip intihar etti. Kardeşinin cenaze töreninde oldukça üzüntülü olan Pınar Bilir, annesinini bulunmasını beklediğini söyledi.

MİRAS KRİZİ DE ÇIKMIŞTI

Baba Remzi Bilir’in ölmesinin ardından, Pınar Bilir ve ağabeyi Murat Harun Bilir’in, bankaya gitmesiyle bir başka gerçek daha ortaya çıkmıştı. Annenin kaybolmasından dolayı, iki kardeş, babalarının mirasını alamadı. Babalarından kalan otomobil, ev ve banka hesapları üzerinde işlem yapmak isteyen çocukları, işlem yapamadı. Bu arada Remzi Bilir’den kalan emekli maaşı da yine kayıp durumdaki Ayşe Bilir’e bağlandı. Bilir’in ne bu hesabındaki ne de diğer hesaplarındaki parayı çekmediği polisin araştırmasıyla saptandı.

Bu yazı 629 kere okundu.
Etiketler:
akrdeş anne baba ölüm
  • Site Yorum

Bir yorum bırak