Paykasa Türkiye

Paylaş
 

Dünya üzerinde 20.000’den fazla sitede aktif olarak kullanılan Paykasa, ön ödemeli sanal kredi kartı olarak tanımladığımız özel bir ödeme seçeneğidir. Avrupa’da market ve benzin istasyonu gibi alanlarda bile yasal olarak satışı yapılan bu kart, Türkiye’de doğrudan internet üzerinden kullandırılıyor. İnternet üzerinden kartın ön ödemesini yaptıktan sonra satın alma işlemini yapabilir ve anlaşmalı olan tüm sitelere ödemeleri yapabilirsiniz.

Paykasa Nedir?

Euro para birimi ile belirli limitlerde hazırlanan Paykasa, internet üzerinden hizmet veren bir sanal kredi kartıdır. Özellikle internet alışverişlerini sıkça kullanan kişiler için son derece avantajlı olan bu kart, saniyelik olarak ödeme yapma şansı verir. Paykasa kart fiziki özellik göstermez ve yalnızca internet üzerinden hizmet verir. Kartı satın aldıktan sonra internet üzerinden sizlere hesap numarası ve son kullanma tarihi gibi bilgiler verilecektir.

Paykasa İle Sitelere Nasıl Ödeme Yapılır?

Paykasa anlaşmalı olan sitelere ödeme yapmak için tek yapmanız gereken, hesap numarası ve son kullanma tarihi bilgilerini girmek olacaktır. Ödeme işlemlerini yaparken siteler sizlerden bu kart bilgilerini girmenizi ister. Bilgileri verdikten sonra ödenecek tutarlar Paykasa kart bakiyesinden çekilir. Bu ödeme işlemlerini cep telefonlarından mobil olarak da yönlendirmek mümkün olacaktır.

Paykasa İle Ödeme Yapmak Güvenli mi?

Avrupa merkezli olarak hizmet veren Paykasa, yasal bir şirket özelliği taşıyor. Kart üzerinden yapacağınız hiçbir işlem illegal olmayacaktır. Bu açıdan kartın satın alma işlemlerini güvenle yaparak ödemelerde kullanabilirsiniz. Ayrıca Paykasa kart hiçbir şekilde kişilere ait bilgileri içermez. Kartın fiziki bir nitelik taşımaması da çalıntı riskini yok edeceği için, oldukça güvenilir bir ödeme imkanı verir.

Paykasa Nasıl Satın Alınır?

İnternet alışverişlerinde kullanmak için bir Paykasa kart satın almak isteyen kişiler, kartın resmi web adresine giriş yapabilir. Bu siteye üye olduktan sonra sizlere belirli kart paketleri verilir. Kartlar en düşük 10 Euro, en fazla 1.000 Euro limitli olarak üretilmiştir. Dilediğiniz kartın üzerine tıklayarak ön ödemeyi yapabilirsiniz. Ön ödeme işlemlerini siteden alacağınız hesap numarası üzerine havale şeklinde yapabilmeniz mümkündür.

Kaynak : https://www.paykasacard.com

Bu yazı 413 kere okundu.
  • Site Yorum

Bir yorum bırak