İSTANBUL’DA MİMARLIK VE İÇ MİMARLIK OFİSLERİ

Paylaş
 


    İstanbul Mimarlık Ofisleri içinde yerini ilk sıralarda alan TWO PLUS ARCHİTECTS, 2015’ten bu yana işveren ve mimarlarımızın el birliğiyle günümüze kadar hızla gelişip tercih edilenlerden olan mimari ve planlama sistemidir. 2015’ten bu yana bünyesinde yapmış olduğu yeniliklerle bugünlere gelen TWO PLUS ARCHİTECTS öncesinde hayal edilenleri,  istenenleri; ofis, cafe, modern yapılar, cephe tasarımları vb. gibi projeleri düzenleyip sonrasında gerçeğe dönüştürüp sizlere anahtar teslim şeklinde sunar. İstanbul mimarlık ofisleri arasında yer alan ofisimiz tüm bunları yaparken mekanın gezilip, keşfinin yapılmasıyla işverenin fikirlerinin de alınmasının ardından proje sürecinin ziline basar. Tüm bu oluşum ise çağa uygun üç boyutlu çizimler, görselleştirmeler, yöntem ve programlar sayesinde olur. Bu sürecin biraz daha detayına girecek olursak mimari, iç mimari, uygulama ve danışmanlık hizmetleriyle desteklendiğini söyleyebiliriz.

     Mimari hizmetinde işverenle beraber projenin gerçekleştirileceği yere keşif yaparak topografyanın haritası çıkarılıp projenin ilk adımları ekibimiz ile atılmış olur.

     İç mimari hizmetinde projemizin merkezinde olan işverenin istekleri, hayalleri ve beklentileri yer alır. Projenin başından anahtar teslim sürecine kadar işverenin de önderliğinde planımız tamamlanmış olur.

     Uygulama hizmetinse ise işin resmiyet kısmı yine ofisimiz ile eksiksiz bir şekilde tamamlanıp, tüm önlemler alınmış bir biçimde ilerlenir.

     Ve danışmanlık hizmeti… Mimarlık ve mimari birçok alanla deyim yerindeyse örümcek ağı gibi ilgili bir alandır. Buna bağlı olarak da  peyzaj, aydınlatma, akustik, yangın, deprem, cephe, LEED… gibi birçok uzmanlık alanları danışmanlık aldığımız başlıca konulardır. Bu gibi hizmetlerle beraber ekibimiz amacına ulaşmış olur.

Etkileyicilik, dönüp bir daha bakmak, bir daha gelmek istemek, mimarlarımızın dokunuşlarının her yerde görülmesini istemek ve yüzlerdeki tebessüm ve de en önemli amaç HAYALLERİN GERÇEĞE DÖNÜŞMESİ…

Hayalleri gerçeğe dönüştürmek aslında çok kısa süreli, etkileyici, içe sinen, güven veren ve de referanslar, örnek gösterilebilecek yapılar sayesinde gerçekleşir. Verdiğimiz hizmetler her yapıya hitap edici şekilde çeşitli birimlere ayrılır:


– Mimari Projelendirme

 -İç Mekan Projelendirme 

-Mimari 3d Görselleştirme

 -Uygulama Projeleri 

-Proje Yönetimi 

-Şantiye Yönetimi

 -Mimari Danışmanlık 

-Kentsel Dönüşüm

 -Kentsel Tasarım 

– Tadilat, Dekorasyon Ve Mobilya Hizmetleri…

Bu yazı 210 kere okundu.
  • Site Yorum

Bir yorum bırak