Vega 100 Ne Demek

Paylaş
 

Vega 100 ne demek? Vega 100 mg formlarda satışa sunulan, sertleştirici etkisiyle bilinen ve erkeklerin cinsel hayatlarında karşılaştığı birçok cinsel rahatsızlığın tedavisinde kullanılan bir cinsel gıda desteğidir. Vega ülkemizde eczanelerden ve Vega resmi distribütör siteleri üzerinden satışa sunulmaktadır. Sıhhat Bakanlığı tarafından onaylı olan Vega 100 mg eczane garantili ve orijinal etiketli olarak resmi satış sitemizde kullanıcılarımızın hizmetine sunulmaktadır. Vega 100 bir tek adam bireylerin kullanımına uygun olan bir cinsel ilaçtır ve kadınlarda herhangi bir etki göstermemektedir. 

Vega 100 temel olarak erektil difsonksiyon yani halk arasındaki adıyla sertleşme problemininin tedavisinde kullanılmaktadır. İçeriğinde büyük oranda Sildenafil ve bazı organik bitkisel karışımlar barındıran Vega 100 eczane ürünü oldukça kuvvetli bir sertleştiricidir. Kullanımı çok rahat olan bu cinsel ilaç ülkemizde binlerce erkek tarafından tertipli olarak kullanılmaktadır. 

Vega 100 etkileri

Vega 100 etkileri sayesinde sertleşme sorununu tesir süresi süresince %100 olarak ortadan kaldırmaktadır. Vega 100 kullanımından kısa bir süre sonrasında erkek vücudundaki kan akışını hızlandırmakta ve vücut direncini artırmaktadır. Penis bölgesine kan taşıyan atardamarların genişlemesini sağlayarak sertleşmeyi engelleyici enzimleri bloke eder ve penisteki kan dolaşımını sağlıklı düzeylere getirir.  Bunların sonucunda cinsel ilişki esnasında penise ihtiyaç duyduğu sertliği kazandırır ve bu sertlik oldukça uzun bir süre süresince devam eder. 

Vega 100 Kullanımı iyi mi yapılır?

Vega 100 kullanımı cinsel ilişkiden aşağı yukarı 30 – 35 dakika önce yapılmalıdır. Kullanım doğrultusunda bir adet Vega 100 mg hap bol suyla birlikte yutulmalıdır. Su haricinde alkol ya da asitli içeceklerle tüketilmesi ürünün tesirini azaltabileceğinden dolayı tavsiye edilmemektedir. Vega 100 tesirini yaklaşık 20 – 25 dakika içerisinde göstermeye başlamaktadır. Vega 100 tesiri cinsel ilişki süreklilığine bağlı olarak averaj 24 saat süresince devam etmektedir. 

Vega 100 Kullanımında Dikkat Edilmesi Gerekenler

•    Vega 100 kullanımı günde yalnızca bir kere yapılmalıdır

•    Doz aşımı halinde baş dönmesi yahut yüzde kızarıklık gibi birtakım yan etkiler meydana gelebilir. Bu etkiler uzun süre boyunca devam ederse doktorunuza başvurmanız gerekmektedir

•    Kalp yahut şeker hastalığı şeklinde kronik rahatsızlıkları bulunan kişilerin Vega kullanımından önce doktorlarına başvurmaları ve önerilen dozda kullanmaları tavsiye edilir.

•    Herhangi bir rahatsızlıktan dolayı düzenli olarak ilaç kullanan kişilerin doktorlarına başvurmadan kullanmaları tavsiye edilmemektedir.

•    18 yaşından küçüklerin kullanımına uygun değildir

•    gerilim hastalarının doktorlarına başvurmadan kullanmamaları gerekmektedir

Bu yazı 159 kere okundu.
  • Site Yorum

Bir yorum bırak