Uzun Saçlarda Sevilen Modeller

Paylaş
 

Uzun Bayan Saç Modelleri Örgülü modeller, uzun saçlarda örgü modelini kullanmak daha kolaydır. Saçlarını ( frisuren 2020 ) yan taraftan alıp uzun bir örgü yapıp onu taç şeklinde kullanabilirsiniz. Örgü modelini topuzlarda da kullanabilirsiniz. Uzun kabarık bukleler, saçlarınıza bukleler yapıp, kabartarak kullanabilirsiniz. Atkuyruğu saç modeli, uzun saça ( frisuren mittellange ) diğer yakışan model atkuyruğudur fakat bunun için yüzünüzün yapısı önemlidir. Her yüze bu model gitmeyebilir.

En Çok Tercih Edilen Modeller

Uzun Bayan Saç Modelleri ( frisuren mittellange 2020 ) arasında en çok tercih edilenlerden biri de katlı saçlardır. Kullanımı çok kolay olan bu model özellikle saçı ince telli ve az olanların saçını biraz daha dolgun gösterir. Üzerlerinde herhangi maşa veya düzleştirici işlemi yapılmadan da hoş görünebilirler. Uzun dalgalı saçlar, uzun saça dalga gündelik hayat ve özel günler de kullanılabilecek en hoş görünen modellerden biridir. Düz fön modelleri, saçınızı düz olarak kullanmakta birçok durumda kurtarıcıdır. Çok kolay kullanılan bu model çoğu kişinin tercihidir.

Uzun Bayan Saç Modelleri topuz modelleri, uzun saçlara topuz modeller çok yakışıyor olup, dağınık topuz, sıkı topuz gibi birçok modeli kullanabilirsiniz.

Bu yazı 626 kere okundu.
  • Site Yorum

Bir yorum bırak