TESİSATÇI

Paylaş
 

 

Başta İstanbul olmak üzere kalabalık şehirlerde boy gösteren tesisat problemleri gün geçtikce çok fazla insanın canını sıkmaktadır. Gerek yeni evlerde gerek ise eski yapılarda bir çok tesisat problemi ile karşı karşıya kalmaktayız. Yeni yapılarda anlamasızca ortaya çıkan tesisat problemleri ise ucuz işçilikten ve bilinçsiz kullanımdan kaynaklanırken eski  yapılarda bu problem daha çok tesisat hattının eskimesi ve bakım süreçlerinin doğru olarak yapılmamasından kaynaklanmaktadır.

Vizyon tesisatçı İstanbul başta olmak üzere Kocaeli ve İzmit’de tesisatçı hizmetlerini tümüyle sunmaktadır. Geniş araç filosu ve uzman ekipleriyle sizlere 30 dakikada ulaşan tesisatçı ekipleri, herhangibi bir kırma işlemi yapmadan sorunu tespit edip onarılmak üzere işleme başlayacaklardır. Bir çok tıkanıklık açma ve su kaçağı tespiti kırmadan rahatlıkla yapılmakta ve sizlere kesinlikle ek masraflar çıkarılmamaktadır. İstanbul’da 2008 yılından bu yana hizmet veren profesyonel tesisatçılar sayesinde siz de tesisatçı problemleriniz de çözüm ortağınıza kavuşuın.

Su tesisatınız da bu tarz problemlerin oluşmaması için ise düzenli olarak bakım yaptırmalısınız. Su tesisatçıs ve tesisatçılar tarafından yapılan bakım sürecinde temiz su tesisatı hattınız tamamen temizlenip virüs bakteri ve diğer oluşumlardan arındırılırken pis su tesisat hattınız ise tıkanıklığa sebebiyet verecek oluşumlardadn tamamen arındırılır. Bu işlem sonrasında pis lavabo kokusu tıkanıklık vb. Durumlarla karşı karşıya kalmanız ancak düşünülen bir kabus olabilir.

TIKANIKLIK AÇMA

Tesisatçı sektöründe en çok rağbet gören hizmetlerden biri olan tıkanıklık açma pis su tesisatınızda yoğunlukta görülsede temiz su tesisatında da karşılaşılabilecek kabuslar arasında yer almaktadır. Bu tarz durumlarda, temiz su hattında tıkanıklık problemi yaşıyorsanız eğer tıkanıklık açma hizmeti almadan da bu durumdan kurtulabileceğiniz bir kaç yöntem söz konusudur.  Pompa ya da kimyasal çözüücüler ile tıkanıklık açma işlemi uygulayabilirsiniz, fakat tıkanıklık açma işlemi sırasında üzerinize eski kıyafetler almayı ve etrafı iyice kapatacak şeyler kullanmayı unutmayınız. Keza eldiven dahil bu yazılanları yapmazsanız bir kaza sonucu istenmeyen durumlarla karşılaşabilirsiniz.  Kimyasal çözücülerin bir çoğu tesisat hattınıza derin zararlar vermektedir. Çoğu zaman kullanılması tercih edilmemeli ve mecbur kalmadıkca kullanılmamalıdır. Pis su hattınıza oluşacak tıkanıklıklar için ise kesinlikle bir uzmana başvurmalısınız. Tıkanıklık açma hizmetleri kesinlikle profesyonelce yapılıp kırmadan yapılabilmektedir. Kırmadan tıkanıklık açma sizleri bir çok masraf ve zahmetten kurtarmaktadır.

Bu yazı 517 kere okundu.
  • Site Yorum

Bir yorum bırak