Kurye Pera, Kadıköy Kurye Hizmetleri İçin Sahada!

Paylaş
 

Kurye Pera, İstanbul’da başta Kadıköy olmak üzere çeşitli bölgelerde profesyonel ve uzman ekibiyle kurye taşımacılık hizmeti veriyor. Kurye Pera Kadıköy Kurye araştırmaları oldukça artış göstermeye başladı. Kurye Pera tarafından sunulan hizmetler eve, ofise veya dışarı herhangi bir ürünün veya malın siparişini vererek getirilmesini talep eden kişiler tarafından yoğun bir ilgiyle karşılanıyor. 

Kurye Pera Kadıköy Kurye hizmetlerinde bölgeden alınarak başka bir bölgeye ulaştırılması istenen paketler, dosyalar ve kutular kurye ekibi tarafından teslim alınarak teslimatı yapılacak bölgeye taşınmaktadır. Ardından teslim işlemi gerçekleştirilmekte, sipariş sahibine de durum hakkında bilgi verilmektedir. Sunulan hizmet kalitesi birçok müşteriyi memnun etmeyi başarmış, Kurye Pera Kadıköy Kurye hizmetleri veren firmalar arasında kalite ve memnuniyet açısından ilk sıralarda adını duyurmaya başlamıştır.  

Kadıköy Kurye Hizmeti Kurye Pera’da

Kadıköy bölgesinden teslim alınarak istediğiniz adrese taşınması ve teslim edilmesi gereken evraklarınız, paketleriniz, kargolarınız Kurye Pera tarafından teslim alınmaktadır. Taşınacak ürüne ve almak istediğiniz hizmete göre Kurye Pera Kadıköy Kurye için tercih edebileceğiniz hizmet türleri şu şekilde listelenmiştir;

  • Kadıköy Ekonomik Kurye; Bu taşımacılık türünde, teslimatının yapılmasını istediğiniz ürünler İstanbul içi gün içi vakitlerde tarafınızdan teslim alınır ve taşınacak alana götürülerek teslim edilir. 
  • Kadıköy Ekspress Kurye; Eğer acil ve hızlı bir şekilde teslimat yapılmasını gerektiren gönderileriniz varsa, Kurye Pera tarafından teslim alınarak semtten semte değişmekle birlikte ortalama 1 saat içinde teslimat yapılmaktadır. 
  • Standart Motorlu Kurye; Bu kurye türünde ise ürünün teslim alımından sonra ortalama 3-5 saat içinde teslimat yapılmaktadır. 
  • Kadıköy Arabalı Kurye; İstanbul bölgesinde bir alandan başka bir alana hızlı bir şekilde ulaştırılması gereken gönderileriniz varsa, Kurye Pera’nın Kadıköy Arabalı Kurye hizmetinden yararlanabilirsiniz. Araç ile taşıma işlemi Kurye Pera tarafından gönderi teslim alındıktan sonra ortalama 120 dakikalık süreçte gerçekleşir. 
Bu yazı 107 kere okundu.
  • Site Yorum

Bir yorum bırak